İŞ OKULU'NDA NELER OLUYOR?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2013 - 18:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2735+ kez okundu.
 

İŞ OKULU'NDA NELER OLUYOR?

Giresun'da eğitim hayatına devam eden,...
...engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Giresun İlköğretim Okulu ve İş Okulu'nda ki iddialar velileri tedirgin ediyor. Engelli öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla eğitim verdiği bilinen okulda bu tür olayların ayyuka çıkması kafaları karıştırırken, kurumda bulunan görevlilerin, çocuklarla ilgilenmediği ve onlara kötü muamele yaptıkları dedikodusu ortalığı karıştırdı. Bazı velilerin çocuklarına kötü muamele yapıldığı iddiasıyla okul görevlilerini Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet ettiği öğrenilirken, bu çocuklara kötü davrananların derhal görevden alınması bekleniyor.                 Öte yandan engelli bir kız çocuğuna yine engelli bir erkek çocuğunun cinsel istismarda bulunduğu, hatta bu olayın resmi mercilere taşındığı, ailenin ise savcılığa suç duyurusunda bulunduğu iddiası ise şok etkisi yarattı. Yetkililerin bu duruma bir an önce el koyması ve sorumluların gerekli cezai işlemleri alması bekleniyor.
Giresun'da eğitim hayatına devam eden,...

...engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Giresun İlköğretim Okulu ve İş Okulu'nda ki iddialar velileri tedirgin ediyor. Engelli öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla eğitim verdiği bilinen okulda bu tür olayların ayyuka çıkması kafaları karıştırırken, kurumda bulunan görevlilerin, çocuklarla ilgilenmediği ve onlara kötü muamele yaptıkları dedikodusu ortalığı karıştırdı. Bazı velilerin çocuklarına kötü muamele yapıldığı iddiasıyla okul görevlilerini Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet ettiği öğrenilirken, bu çocuklara kötü davrananların derhal görevden alınması bekleniyor.

                Öte yandan engelli bir kız çocuğuna yine engelli bir erkek çocuğunun cinsel istismarda bulunduğu, hatta bu olayın resmi mercilere taşındığı, ailenin ise savcılığa suç duyurusunda bulunduğu iddiası ise şok etkisi yarattı. Yetkililerin bu duruma bir an önce el koyması ve sorumluların gerekli cezai işlemleri alması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.