Belediyespor'da umutlar yeşerdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2013 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3066+ kez okundu.
 

Belediyespor'da umutlar yeşerdi

İkinci yarı başında istediği sonuçları alamayarak zirveyle puan farkını açan Bulancak Belediyespor galibiyet serisini sürdürdü.
YGS sınavları nedeniyle Salı gününe ertelenen maçta Altaş Soyaspor ile karşılaşan Bulancak Belediyespor, deplasmanda 1-0 kazanarak haftayı üç puanla kapattı. Tuğrul, Burak, Turgut, Taner oynamadı Bulancak Belediyespor Altaş karşısına çok eksik çıktı. Turgut ile Taner takımdan izinsiz şekilde ayrılırken Burak ailevi nedenlerden, Tuğrul'da eşinin bir kız çocuğu dünyaya getirmesi ve sağlık sorunları nedeniyle bu zorlu maçta forma giyemedi. Tuğrul'un yokluğunda kaleye geçmesi beklenen Ümit'in maç sabahı kampı terk ederek takımı yalnız bırakması nedeniyle kaleye genç kaleci Ogün korudu. Tüm eksikliklere rağmen ekibimiz, Serkan'ın muhteşem golüyle maçı 1-0 galip bitirmeyi başardı. Ekibimiz 2-3 net pozisyondan da yararlanamadı. Kaleci Ogün, Erol ve bahadır göz dolduruyor Tuğrul'un kızının olması, Ümit'inde kamp sabahı izinsiz şekilde takımı yalnız bırakmasının ardından bir anda kendisini kalede bulan genç kaleci Ogün, Altaş maçında gösterdiği performansla alkış aldı. 2-3 net pozisyonda başarılı kurtarışlar yapan genç kaleci gelecekle ilgili umut verdi. Yine uzun süreden beri ilk kez forma şansı bulan Erol, Altaş maçında mücadelesi ve hırsıyla dikkatleri üstüne çekti. Erol'un tecrübe kazandıkça daha iyi işler yapacağı belirtiliyor. Samsunspor'dan gelen genç yetenek Bahadır'da üç maçtır 11'de sahaya çıkarken her geçen gün daha iyi performans gösteriyor. Bu üç genç oyuncunun yanı sıra sezon başından bu yana takımı birçok kez sırtlayan Ali Civan ise taraftarın gözdesi olmaya devam ediyor.
İkinci yarı başında istediği sonuçları alamayarak zirveyle puan farkını açan Bulancak Belediyespor galibiyet serisini sürdürdü.

YGS sınavları nedeniyle Salı gününe ertelenen maçta Altaş Soyaspor ile karşılaşan Bulancak Belediyespor, deplasmanda 1-0 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

Tuğrul, Burak, Turgut, Taner oynamadı

Bulancak Belediyespor Altaş karşısına çok eksik çıktı. Turgut ile Taner takımdan izinsiz şekilde ayrılırken Burak ailevi nedenlerden, Tuğrul'da eşinin bir kız çocuğu dünyaya getirmesi ve sağlık sorunları nedeniyle bu zorlu maçta forma giyemedi. Tuğrul'un yokluğunda kaleye geçmesi beklenen Ümit'in maç sabahı kampı terk ederek takımı yalnız bırakması nedeniyle kaleye genç kaleci Ogün korudu. Tüm eksikliklere rağmen ekibimiz, Serkan'ın muhteşem golüyle maçı 1-0 galip bitirmeyi başardı. Ekibimiz 2-3 net pozisyondan da yararlanamadı.

Kaleci Ogün, Erol ve bahadır göz dolduruyor

Tuğrul'un kızının olması, Ümit'inde kamp sabahı izinsiz şekilde takımı yalnız bırakmasının ardından bir anda kendisini kalede bulan genç kaleci Ogün, Altaş maçında gösterdiği performansla alkış aldı. 2-3 net pozisyonda başarılı kurtarışlar yapan genç kaleci gelecekle ilgili umut verdi. Yine uzun süreden beri ilk kez forma şansı bulan Erol, Altaş maçında mücadelesi ve hırsıyla dikkatleri üstüne çekti. Erol'un tecrübe kazandıkça daha iyi işler yapacağı belirtiliyor. Samsunspor'dan gelen genç yetenek Bahadır'da üç maçtır 11'de sahaya çıkarken her geçen gün daha iyi performans gösteriyor. Bu üç genç oyuncunun yanı sıra sezon başından bu yana takımı birçok kez sırtlayan Ali Civan ise taraftarın gözdesi olmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.