'Sen yapamıyorsan özel idare yapar'

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2013 - 00:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3130+ kez okundu.
 

'Sen yapamıyorsan özel idare yapar'

Ak Parti'den ismi aday adaylığı için geçen İl Genel Meclis Başkanı Öden, Belediye Başkanı Kerim Aksu'ya yüklendi
İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, “Giresun Belediyesinin, Şehrimizde Doğalgaz çalışmaları nedeniyle yapılan kazı çalışmalarından dolayı yollarda meydana gelen hasarın giderilmesi adına herhangi bir çalışma yapmadığını hep birlikte üzülerek izliyoruz” dedi. Öden, “Giresun'un öncelikli sorunlarını gündeme getirmeyen ve Belediye bütçesini ‘Ben Yaptım Oldu’ mantığı ile har vurup harman savuran, Belediyenin parasını sadece eğlence ve konsere harcayan Giresun Belediyesi, doğalgaz çalışmalarından sonra da yapılması gerekenler noktasında bir kez daha sınıfta kalmıştır. Belediye Başkanının acilen bir açıklama yaparak kamuoyunu bu konuda bilgilendirmesi gerekmektedir. Eğer Giresun Belediyesinin Giresun’un yollarını yapmaya bütçesi yoksa halkımızı bu çamur ve toz toprak deryasında yaşamaya mahkum edecekse, Biz İl Özel İdaresi olarak bu işi yapmaya ve Giresun’un yollarını yenilemeye talibiz. Giresun Merkez de doğalgaz çalışmaları nedeniyle zarar gören tüm yollarını 10 günde yenileyeceğimizi de taahhüt ediyoruz. Gurbetçilerimizin geldiği, esnafımızın yüzünün güldüğü yaz mevsimini çileye dönüştürmeye kimsenin hakkı yoktur. Gereken çalışmaların ivedilikle yapılarak halkımızın mağduriyetinin ortadan kaldırılması elzemdir” diye konuştu.
Ak Parti'den ismi aday adaylığı için geçen İl Genel Meclis Başkanı Öden, Belediye Başkanı Kerim Aksu'ya yüklendi

İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, “Giresun Belediyesinin, Şehrimizde Doğalgaz çalışmaları nedeniyle yapılan kazı çalışmalarından dolayı yollarda meydana gelen hasarın giderilmesi adına herhangi bir çalışma yapmadığını hep birlikte üzülerek izliyoruz” dedi.

Öden, “Giresun'un öncelikli sorunlarını gündeme getirmeyen ve Belediye bütçesini Ben Yaptım Oldu mantığı ile har vurup harman savuran, Belediyenin parasını sadece eğlence ve konsere harcayan Giresun Belediyesi, doğalgaz çalışmalarından sonra da yapılması gerekenler noktasında bir kez daha sınıfta kalmıştır. Belediye Başkanının acilen bir açıklama yaparak kamuoyunu bu konuda bilgilendirmesi gerekmektedir. Eğer Giresun Belediyesinin Giresunun yollarını yapmaya bütçesi yoksa halkımızı bu çamur ve toz toprak deryasında yaşamaya mahkum edecekse, Biz İl Özel İdaresi olarak bu işi yapmaya ve Giresunun yollarını yenilemeye talibiz. Giresun Merkez de doğalgaz çalışmaları nedeniyle zarar gören tüm yollarını 10 günde yenileyeceğimizi de taahhüt ediyoruz. Gurbetçilerimizin geldiği, esnafımızın yüzünün güldüğü yaz mevsimini çileye dönüştürmeye kimsenin hakkı yoktur. Gereken çalışmaların ivedilikle yapılarak halkımızın mağduriyetinin ortadan kaldırılması elzemdir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.