MHP'li kadınlar çocukları unutmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2013 - 23:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3066+ kez okundu.
 

MHP'li kadınlar çocukları unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kadın kolları...
...çocuk esirgeme kurumunu ziyaret ederek minik çocuklara bayramda yalnız olmadıklarını hissettirdiler. MHP İl Kadın Kolları Başkanı Necla Akyurt, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma duygularının geliştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramımızın başta İslam alemi olmak üzere Türkiye ve bütün insanlık için huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum” dedi. MHP'li kadınlar bayram dolayısı ile Çocuk Esirgeme Kurumuna ziyarette bulunarak küçükleri sevindirdiler.                  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kadın kolları...

...çocuk esirgeme kurumunu ziyaret ederek minik çocuklara bayramda yalnız olmadıklarını hissettirdiler. MHP İl Kadın Kolları Başkanı Necla Akyurt, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma duygularının geliştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramımızın başta İslam alemi olmak üzere Türkiye ve bütün insanlık için huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.

MHP'li kadınlar bayram dolayısı ile Çocuk Esirgeme Kurumuna ziyarette bulunarak küçükleri sevindirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.