Bir bayram klasiği daha yaşandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2013 - 23:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3829+ kez okundu.
 

Bir bayram klasiği daha yaşandı

Bulancak'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.
Bulancak Otogar Düğün Salonu'nda yapılan bayramlaşma törenine katılan Ak Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Belediye Başkanı Kadir Aydın ve Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı. İlçe mülki amirleri, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşların katıldığı törende Bulancak Belediyesi tarafından limonata ve çikolata dağıtıldı. Törende konuşan Başkan Aydın, “1 ay boyunca tuttuğumuz oruçların allah katında kabul olmasını diliyorum. Bu vesile ile bütün Bulancak halkının mübarek ramazan bayramlarını kutluyorum” dedi. Daha sonra Kaymakam Elbasan, ilçe emniyet teşkilatında görevli olarak çalışan polis memurlarının bayramını da kutladı. Bayramlaşmaların ardından tören son buldu.                        
Bulancak'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Bulancak Otogar Düğün Salonu'nda yapılan bayramlaşma törenine katılan Ak Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Belediye Başkanı Kadir Aydın ve Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı. İlçe mülki amirleri, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşların katıldığı törende Bulancak Belediyesi tarafından limonata ve çikolata dağıtıldı.

Törende konuşan Başkan Aydın, “1 ay boyunca tuttuğumuz oruçların allah katında kabul olmasını diliyorum. Bu vesile ile bütün Bulancak halkının mübarek ramazan bayramlarını kutluyorum” dedi.

Daha sonra Kaymakam Elbasan, ilçe emniyet teşkilatında görevli olarak çalışan polis memurlarının bayramını da kutladı.

Bayramlaşmaların ardından tören son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.