1977 Ballıcaspor farklı yenildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2014 - 22:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3875+ kez okundu.
 

1977 Ballıcaspor farklı yenildi

Giresun 1.Amatör Lig takımlarından Ballıcaspor'un Teknik Direktörü Adnan Ayvaz,...
...“Geçen hafta kalecimiz kırmızı kart görmüştü. Bu maçta kaleye defans oyuncumuz geçti. Basit goller yediğimiz gibi 3 kırmızı kart görmemiz maçtan kopmamıza neden oldu” dedi. Ayvaz, Sanayispor karşılaşmasının ardından, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, bu maçı kazanacakları inancıyla sahaya çıktıklarını söyledi. “Bu maçta Sanayispor ile ne kadar mücadele ettiysek takdir haklarını karşı tarafa kullanan hakemle de mücadele ettik” diyen Ayvaz, “Yine 3 kırmızı kart gördük. 'Hakemin bizi çileden çıkartacak boyutta yanlı ve taraflı bir karşılaşma yönettiğini düşünüyorum. Sonuç itibariyle yenildik ve üzgünüz” diye konuştu.4-0  
Giresun 1.Amatör Lig takımlarından Ballıcaspor'un Teknik Direktörü Adnan Ayvaz,...

...“Geçen hafta kalecimiz kırmızı kart görmüştü. Bu maçta kaleye defans oyuncumuz geçti. Basit goller yediğimiz gibi 3 kırmızı kart görmemiz maçtan kopmamıza neden oldu” dedi.

Ayvaz, Sanayispor karşılaşmasının ardından, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, bu maçı kazanacakları inancıyla sahaya çıktıklarını söyledi.
“Bu maçta Sanayispor ile ne kadar mücadele ettiysek takdir haklarını karşı tarafa kullanan hakemle de mücadele ettik” diyen Ayvaz, “Yine 3 kırmızı kart gördük. 'Hakemin bizi çileden çıkartacak boyutta yanlı ve taraflı bir karşılaşma yönettiğini düşünüyorum. Sonuç itibariyle yenildik ve üzgünüz” diye konuştu.
4-0

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.