Giresun'da sosyal belediyecilik hakim olacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2014 - 22:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3697+ kez okundu.
 

Giresun'da sosyal belediyecilik hakim olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum,...
...esnaf ziyaretlerini sürdürüyor ziyaret etti. MHP adayı Dr. Orhan Erzurum, iyi niyetle çıktıkları yolda Giresun’a hazırladıkları projeler değişim yaratacaklarını ve istihdam sağlayacağını söyledi. Esnaflara ve vatandaşlara belediyede yapacak oldukları hizmetlerin alt yapısını oluşturduklarını ifade eden Erzurum, “Hedefimiz Giresun'un hak ettiği hizmeti almasıdır. Sosyal ve ekonomik anlamda Giresun ne yazık ki arzu edilen gelişimi sağlayamamıştır. Belediyeyi mevcutlarından ve geçmişlerdekilerden daha iyi yöneterek, yapılamaz denilenleri yapmak istiyoruz" dedi. MHP belediyelerinde, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışının hakim kılınacağını kaydeden Erzurum, “Gıda, sağlık, eğitim ve benzeri yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşacak ve bütün bunlar onların gururu incitilmeden yapılacaktır. Türk kültürünün yaşatılması ve öğretilmesi için her türlü sanat faaliyeti ve bunların içinde bulunan sanatçılar karşılıksız desteklenecektir” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum,...

...esnaf ziyaretlerini sürdürüyor ziyaret etti. MHP adayı Dr. Orhan Erzurum, iyi niyetle çıktıkları yolda Giresun’a hazırladıkları projeler değişim yaratacaklarını ve istihdam sağlayacağını söyledi. Esnaflara ve vatandaşlara belediyede yapacak oldukları hizmetlerin alt yapısını oluşturduklarını ifade eden Erzurum, “Hedefimiz Giresun'un hak ettiği hizmeti almasıdır. Sosyal ve ekonomik anlamda Giresun ne yazık ki arzu edilen gelişimi sağlayamamıştır. Belediyeyi mevcutlarından ve geçmişlerdekilerden daha iyi yöneterek, yapılamaz denilenleri yapmak istiyoruz" dedi.

MHP belediyelerinde, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışının hakim kılınacağını kaydeden Erzurum, “Gıda, sağlık, eğitim ve benzeri yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşacak ve bütün bunlar onların gururu incitilmeden yapılacaktır. Türk kültürünün yaşatılması ve öğretilmesi için her türlü sanat faaliyeti ve bunların içinde bulunan sanatçılar karşılıksız desteklenecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.