Giresun Federasyonu Soma'daki şehitlerimizi unutmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2014 - 23:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3413+ kez okundu.
 

Giresun Federasyonu Soma'daki şehitlerimizi unutmadı

Giresun Federasyonu Gençlik Kolları Tarafından,...
...Soma'da hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için Üsküdar Kısıklı Abdullah ağa Camii'nde akşam namazını müteakiben düzenlenen programda Aşr-ı Şerifler okundu. Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Turan ve Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Çalık'ın yanı sıra Manisalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oğan'ın da katıldığı programda, Mustafa Oğan, başkanımız Hasan Turan'a bu anlamlı programda Giresunluların verdiği manevi destekten dolayı teşekkür ederken duygulu anlar yaşandı. Okunan Aşr-ı Şerifler'in ardından Soma'da dünya hayatına veda eden şehitlerimiz için dualar edildi. Ardından Üsküdar Belediyesi tarafından pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.
Giresun Federasyonu Gençlik Kolları Tarafından,...

...Soma'da hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için Üsküdar Kısıklı Abdullah ağa Camii'nde akşam namazını müteakiben düzenlenen programda Aşr-ı Şerifler okundu. Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Turan ve Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Çalık'ın yanı sıra Manisalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oğan'ın da katıldığı programda, Mustafa Oğan, başkanımız Hasan Turan'a bu anlamlı programda Giresunluların verdiği manevi destekten dolayı teşekkür ederken duygulu anlar yaşandı. Okunan Aşr-ı Şerifler'in ardından Soma'da dünya hayatına veda eden şehitlerimiz için dualar edildi.

Ardından Üsküdar Belediyesi tarafından pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.