Karamsarlığa kapılmamak gerekir

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2014 - 22:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2782+ kez okundu.
 

Karamsarlığa kapılmamak gerekir

Türkiye Bölgesel amatör Lig 2. Grup ekiplerinden 1926 Bulancakspor Başkanı Birol Aktay Yomraspor-1926 Bulancakspor maçı sonrasında yaptığımız açıklamada,...
...“Gençlerimiz sahada elinden geleni yapıyor. Yomraspor'a yenildik. İlk yarı başa baş bir mücadele örneği gösterdiler. Gelecek transferlerle bu takım ligde kalacağına inanıyorum” dedi. Başarı için takım ve taraftarın bütünleşmesinin gerektiğini beliren Başkan Aktay, “O zaman başarı geliyor. Kopukluk olduğunda başarı düşünülemez. Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi lazım. Sonuçta bu takım, ilçeye değer katmak için kurulmuş bir takım. Bu anlamda bizler elimizden gelen gayreti gösterecek ve sahada taraftarımıza er geç ilk galibiyeti hediye edeceğiz. Onlar da kendilerini Bölgesel Amatör ligde en iyi şekilde temsil edeceğimize inansınlar. Çok fazla hayal görmemek, sağlam adımlarla gitmek lazım. Bizim ligdeki bu sezonumuzda kalıcı olmamız gerekiyor. İlk hedefimiz bu. Oynanan 5 maç. Geride daha 21 maç var. Karamsarlığa kapılmamak gerekir” dedi.  
Türkiye Bölgesel amatör Lig 2. Grup ekiplerinden 1926 Bulancakspor Başkanı Birol Aktay Yomraspor-1926 Bulancakspor maçı sonrasında yaptığımız açıklamada,...

...“Gençlerimiz sahada elinden geleni yapıyor. Yomraspor'a yenildik. İlk yarı başa baş bir mücadele örneği gösterdiler. Gelecek transferlerle bu takım ligde kalacağına inanıyorum” dedi.

Başarı için takım ve taraftarın bütünleşmesinin gerektiğini beliren Başkan Aktay, “O zaman başarı geliyor. Kopukluk olduğunda başarı düşünülemez. Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi lazım. Sonuçta bu takım, ilçeye değer katmak için kurulmuş bir takım. Bu anlamda bizler elimizden gelen gayreti gösterecek ve sahada taraftarımıza er geç ilk galibiyeti hediye edeceğiz. Onlar da kendilerini Bölgesel Amatör ligde en iyi şekilde temsil edeceğimize inansınlar. Çok fazla hayal görmemek, sağlam adımlarla gitmek lazım. Bizim ligdeki bu sezonumuzda kalıcı olmamız gerekiyor. İlk hedefimiz bu. Oynanan 5 maç. Geride daha 21 maç var. Karamsarlığa kapılmamak gerekir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.