GİRESUNSPOR 3 PUANI HAKETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2014 - 18:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2020+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR 3 PUANI HAKETTİ

Keyif aldılar, keyif verdiler.  Orduspor'un moral bozukluğu bazı futbolcularının kulübü alacakları nedeniyle federasyona şikatet etmeleri  Orduspor'un handikapı olarak görülüyordu. Erkan Sözeri'nin öğrencileri maça öyle iştahlı başladı ki, galibiyetin ayak sesleri de daha ilk   dakikalarda  kendini hissettirmeye başladı bile. Maçın 2.devresi  Dakika 60'ta Abdulaziz Solmaz'ın attığı  gol Giresun Atatürk stadını karnaval havasına çevirdi .. Bu kez güzel oyun, gol ve 3 puanla süslenirken, Giresunspor  iyi takım olduğunu bu kez galibiyet alarak göstermiş oldu. Basit oyun, isabetli paslar, golle sonuçlanan son vuruşlar ve oyuncuların ter dökerken aldıkları keyif, galibiyeti  getirdi.Taraftarı unutmayalım; yeşil beyaz sevdalısı geçtiğimiz yıllarda yaşattıkları heyecanı bu maçta bize ve takıma yaşattılar.  Yeşil beyazlılar, pazar günü i iyi oyunuyla Orduspor karşısında rahat bir karşılaşma izletti sevenlerine.Zaten takımın bu sezon kaybettiği karşılaşmalarda bile iyi futbol ortaya koyduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Takımda kötü oynayan varmı derseniz yoktu.Teknik Direktör Erkan Sözeri'ye de ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu maça kurmaylarıyla iyi çalışmış.Kendisini ve ekibini, futbolcuları, 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftarı galibiyetten dolayı tebrik ederim.İnşallah bunun devamını bu hafta sonu GaziantepBŞB spor maçında da gelir.Son olarak da Giresunspor  taraftarına ayrı bir parantez açmak istiyorum. Maç öncesi va sonrası Girersunspor'u bağrına bastılar. Hatta oyundan çıkan oyuncaları ayakta alkışladılar.Teşükkürler. Taraftar dediğin böyle olur.  

Keyif aldılar, keyif verdiler.  Orduspor'un moral bozukluğu bazı futbolcularının kulübü alacakları nedeniyle federasyona şikatet etmeleri  Orduspor'un handikapı olarak görülüyordu. Erkan Sözeri'nin öğrencileri maça öyle iştahlı başladı ki, galibiyetin ayak sesleri de daha ilk   dakikalarda  kendini hissettirmeye başladı bile. Maçın 2.devresi  Dakika 60'ta Abdulaziz Solmaz'ın attığı  gol Giresun Atatürk stadını karnaval havasına çevirdi .. Bu kez güzel oyun, gol ve 3 puanla süslenirken, Giresunspor  iyi takım olduğunu bu kez galibiyet alarak göstermiş oldu. Basit oyun, isabetli paslar, golle sonuçlanan son vuruşlar ve oyuncuların ter dökerken aldıkları keyif, galibiyeti  getirdi.Taraftarı unutmayalım; yeşil beyaz sevdalısı geçtiğimiz yıllarda yaşattıkları heyecanı bu maçta bize ve takıma yaşattılar.

 Yeşil beyazlılar, pazar günü i iyi oyunuyla Orduspor karşısında rahat bir karşılaşma izletti sevenlerine.Zaten takımın bu sezon kaybettiği karşılaşmalarda bile iyi futbol ortaya koyduğunu her fırsatta dile getiriyoruz.

Takımda kötü oynayan varmı derseniz yoktu.Teknik Direktör Erkan Sözeri'ye de ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu maça kurmaylarıyla iyi çalışmış.Kendisini ve ekibini, futbolcuları, 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftarı galibiyetten dolayı tebrik ederim.İnşallah bunun devamını bu hafta sonu GaziantepBŞB spor maçında da gelir.Son olarak da Giresunspor  taraftarına ayrı bir parantez açmak istiyorum.

Maç öncesi va sonrası Girersunspor'u bağrına bastılar. Hatta oyundan çıkan oyuncaları ayakta alkışladılar.Teşükkürler. Taraftar dediğin böyle olur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.