NİÇİN HASAN TURAN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2015 - 18:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3115+ kez okundu.
 

NİÇİN HASAN TURAN

Çünkü;  Giresun kabuğunu gerçekten kırmak istiyor. Bunun yolu ise oluşturulacak Giresun sinerjisi ile birlikte, cesurca yeni şeyler söylemekten geçiyor. Giresun AK Parti milletvekili aday adayları içerisinde bu dayanışmayı sağlayacak  potansiyel adaylardan  birisi de Hasan Turan dır. Hasan Turan'ın kim olduğu ve bu güne kadar neler yaptığı bundan sonra neler yapabileceğinin teminatıdır. Bunları bilenler zaten biliyor. Aday adaylığı süreci için hazırlayıp kamuoyu ile paylaştığı tanıtım materyallerinde kendisi hakkında özet bilgiler var. Vekil olursa Giresun için daha neler yapabileceğinin ipuçları o dokümanlarda mevcut. Niçin Hasan Turan? Çünkü; Giresun un ihtiyaç ve taleplerini gür sesiyle Ankara’da haykırabilecek bir hatip. Çünkü; Giresun un hakkı olanları nezaket ölçüleri içerisinde isteyebilecek bir hakşinas. Çünkü; Giresun un payına düşenleri pay kaptırmadan söküp alabilecek bir paydaş. Çünkü;  neyin, nerede, nasıl yapılıp, ne şekilde sunulabileceğini bilen usta bir organizatör. Çünkü; kitleleri ortak arzulara motive edip harekete geçiren, yetenekli bir aktivist.          En karanlık dönemlerde bile beklentiler hep ilerlemenin devam edeceği yönündedir. Siyaset,  zamanın ruhunu merkezinde yaşamayı gerekli kılan, halkla birebir temasla yapılması kaçınılmaz olan bir sorumluluk alanıdır. Bazen değişimler yavaş büyür.  Halkta karşılığı olmayan politika ve politikacılar yavaş yavaş da olsa tasfiye olmak durumundadır     Giresun ve İstanbul başta olmak üzere her yer ve düzeyden siyaset, iş dünyası, STK ve basın temsilcileri, akademisyenler ve kanaat önderlerinin ciddi destek beyanlarıyla, kısaca toplumun kaldıraç gücüyle siyasi alana taşınan Hasan Turan bu dönüşüme ivme kazandırabilecek önemli bir yetenektir. Giresun, böyle bir hizmet adamını en verimli çağında politikada da değerlendirmelidir.    

Çünkü;  Giresun kabuğunu gerçekten kırmak istiyor. Bunun yolu ise oluşturulacak Giresun sinerjisi ile birlikte, cesurca yeni şeyler söylemekten geçiyor. Giresun AK Parti milletvekili aday adayları içerisinde bu dayanışmayı sağlayacak  potansiyel adaylardan  birisi de Hasan Turan dır. Hasan Turan'ın kim olduğu ve bu güne kadar neler yaptığı bundan sonra neler yapabileceğinin teminatıdır. Bunları bilenler zaten biliyor. Aday adaylığı süreci için hazırlayıp kamuoyu ile paylaştığı tanıtım materyallerinde kendisi hakkında özet bilgiler var. Vekil olursa Giresun için daha neler yapabileceğinin ipuçları o dokümanlarda mevcut.

Niçin Hasan Turan?

Çünkü; Giresun un ihtiyaç ve taleplerini gür sesiyle Ankara’da haykırabilecek bir hatip.

Çünkü; Giresun un hakkı olanları nezaket ölçüleri içerisinde isteyebilecek bir hakşinas.

Çünkü; Giresun un payına düşenleri pay kaptırmadan söküp alabilecek bir paydaş.

Çünkü;  neyin, nerede, nasıl yapılıp, ne şekilde sunulabileceğini bilen usta bir organizatör.

Çünkü; kitleleri ortak arzulara motive edip harekete geçiren, yetenekli bir aktivist.    

     En karanlık dönemlerde bile beklentiler hep ilerlemenin devam edeceği yönündedir. Siyaset,  zamanın ruhunu merkezinde yaşamayı gerekli kılan, halkla birebir temasla yapılması kaçınılmaz olan bir sorumluluk alanıdır. Bazen değişimler yavaş büyür.  Halkta karşılığı olmayan politika ve politikacılar yavaş yavaş da olsa tasfiye olmak durumundadır

    Giresun ve İstanbul başta olmak üzere her yer ve düzeyden siyaset, iş dünyası, STK ve basın temsilcileri, akademisyenler ve kanaat önderlerinin ciddi destek beyanlarıyla, kısaca toplumun kaldıraç gücüyle siyasi alana taşınan Hasan Turan bu dönüşüme ivme kazandırabilecek önemli bir yetenektir. Giresun, böyle bir hizmet adamını en verimli çağında politikada da değerlendirmelidir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.