Kamu şefleri Bodrum'da toplandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2015 - 23:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3775+ kez okundu.
 

Kamu şefleri Bodrum'da toplandı

Geleneksel olarak 3. Yapılan Kamu Şefler Derneği Bölge toplantısı sona erdi.
Kamu Şefleri Derneği 16-19 Mayıs 2015 tarihleri arasında Muğla'nın Bodrum ilçesinde  yapılan toplantı da Kamu Şeflerinin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıda Kamu Şefleri Derneği Genel Başkanı Emir Kazak ve Genel Başkan Yardımcıları ile Bölge ve İl Başkanları katıldı yapılan çalışmalar ve gelinen son nokta hakkında kamuda çalışan ve iş yükü çok fazla olan katılımcı şeflere yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.   Genel Başkan Emir Kazak daha önceki toplantılarda gündeme gelen Kamu Şeflerinin özlük haklarının iyileştirilmesi, ek göstergelerin yükseltilmesi, görev tanımlarının belirlenmesi için, Maliye Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı, Sendikalar ve çeşitli Sivil Toplum temsilcileri ile görüşmeler yaptıklarını, Özel hizmet tazminatından kaynaklanan kurumlar arasındaki farklılıklarla ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğini sonuç alınır alınmaz üyelerimizle bu konuyu hızlı bir şekilde paylaşacaklarını söyledi.  Kamu Şefleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve hemşehrimniz Mustafa Demir yaptığı konuşmada, şeflerin çalışma şartlarının ve hiyerarşideki yapısının biran önce düzeltilmesi gerektiğini Türkiye genelinde kamuda çalışan 40.000’e yakın çalışan şefin artık durumunun görmezden gelinemeyeceğini belirterek derneğin bu konu üzerinde çalıştığını söyledi.
Geleneksel olarak 3. Yapılan Kamu Şefler Derneği Bölge toplantısı sona erdi.

Kamu Şefleri Derneği 16-19 Mayıs 2015 tarihleri arasında Muğla'nın Bodrum ilçesinde  yapılan toplantı da Kamu Şeflerinin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıda Kamu Şefleri Derneği Genel Başkanı Emir Kazak ve Genel Başkan Yardımcıları ile Bölge ve İl Başkanları katıldı yapılan çalışmalar ve gelinen son nokta hakkında kamuda çalışan ve iş yükü çok fazla olan katılımcı şeflere yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.  

Genel Başkan Emir Kazak daha önceki toplantılarda gündeme gelen Kamu Şeflerinin özlük haklarının iyileştirilmesi, ek göstergelerin yükseltilmesi, görev tanımlarının belirlenmesi için, Maliye Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı, Sendikalar ve çeşitli Sivil Toplum temsilcileri ile görüşmeler yaptıklarını, Özel hizmet tazminatından kaynaklanan kurumlar arasındaki farklılıklarla ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğini sonuç alınır alınmaz üyelerimizle bu konuyu hızlı bir şekilde paylaşacaklarını söyledi. 

Kamu Şefleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve hemşehrimniz Mustafa Demir yaptığı konuşmada, şeflerin çalışma şartlarının ve hiyerarşideki yapısının biran önce düzeltilmesi gerektiğini Türkiye genelinde kamuda çalışan 40.000’e yakın çalışan şefin artık durumunun görmezden gelinemeyeceğini belirterek derneğin bu konu üzerinde çalıştığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.