BEKO'DA ÖNCELİK...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2015 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2691+ kez okundu.
 

BEKO'DA ÖNCELİK...

 BEKO'DA ÖNCELİK  HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak. Taraftarların çok büyük iddialar ortaya koymak gibi camiadan  bir beklentisi olabilir. Önemli olan Beko'da ilk yılımızda ayakları yere basan işler yapmaya başarmak. Bu sorumluluğu da bu bilinçle yapıp, çok fazla hayalcilik peşinde koşmadan birinci amacımızın ligde kalıcı  olmak, sonrasında da yapabilirsek orta vadede Avrupa kupalarına gitmeyi hedeflediğimiz omalı. Uzun vadede de Yeşilgiresunbelediyespor'u şampiyon olarak Türkiye’nin basketboldaki önemli takımları arasına girmeyi başarmak. Bunun için en az 4-5 yıllık bir zamanının ve kurumsal bir çalışmanın gerekliliğinine inanıyorum. Yıllar sonra Beko Basketboldayız.Taraftar sayımız daha da artacak.19 Eylül kapalı spor salonu seyircilere dar gelecek.Bu sezon Beko basketbol'da çok çekişmeli bir sezon yaşanacağını düşünüyorum. Ligde çok güçlü takımlar var.Hiçbir takım için maçlar kolay geçmeyecek.Ligde öncelikle yerimizi belirlemeliyiz.Buda yapılacak isabetli taransferlerle gerçekleşecektir.  

 

BEKO'DA ÖNCELİK  HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK

Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak. Taraftarların çok büyük iddialar ortaya koymak gibi camiadan  bir beklentisi olabilir. Önemli olan Beko'da ilk yılımızda ayakları yere basan işler yapmaya başarmak. Bu sorumluluğu da bu bilinçle yapıp, çok fazla hayalcilik peşinde koşmadan birinci amacımızın ligde kalıcı  olmak, sonrasında da yapabilirsek orta vadede Avrupa kupalarına gitmeyi hedeflediğimiz omalı. Uzun vadede de Yeşilgiresunbelediyespor'u şampiyon olarak Türkiye’nin basketboldaki önemli takımları arasına girmeyi başarmak. Bunun için en az 4-5 yıllık bir zamanının ve kurumsal bir çalışmanın gerekliliğinine inanıyorum. 

Yıllar sonra Beko Basketboldayız.Taraftar sayımız daha da artacak.19 Eylül kapalı spor salonu seyircilere dar gelecek.Bu sezon Beko basketbol'da çok çekişmeli bir sezon yaşanacağını düşünüyorum. Ligde çok güçlü takımlar var.Hiçbir takım için maçlar kolay geçmeyecek.Ligde öncelikle yerimizi belirlemeliyiz.Buda yapılacak isabetli taransferlerle gerçekleşecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.