Gürsoy, emin adımlarla ilerliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2015 - 22:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2965+ kez okundu.
 

Gürsoy, emin adımlarla ilerliyor

CHP milletvekili adayı Ecz. Basri Gürsoy,..
...çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Milletvekili Adayı Gürsoy, beraberinde CHP Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç ve Metin Beyaz ile gazetemizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bulancak ve Piraziz’den diğer partilerin seçilebilecek sıradan aday göstermemesi, CHP adayı Gürsoy'a ilginin giderek artmasına neden oluyor. Cumartesi günü saat 14.00'da Giresun'da aday tanıtım toplantısı yapacaklarını belirten Milletvekili Adayı Gürsoy, esnaf ziyaretlerine de devam ediyor. Daha önce başka partilere oy vermiş olan seçmenlerin dahi sıcak ilgi göstermesi ve destek sözü vermesi ile, CHP’nin iki milletvekili çıkaracağının söylenmeye başladığı bu günlerde Gürsoy, Bulancak ve Piraziz halkının tek milletvekili olacağının vurgusunu yaptı. CHP iktidarında kapatılan belediyelerin yeniden açılacağını söyleyen Gürsoy, CHP’nin emeklilere söz verdiği iki maaş ikramiyenin vatandaşlara tarafından olumlu karşılandığını belirterek, "7 Haziran seçimlerinde emekli ikramiyeleri vaadimiz için 'kaynak yok' diyen AKP, şimdi aynı vaatte bulunuyor. Üç ayda bir 437 TL olan 65 yaş aylığı CHP iktidarında 900 TL’ye çıkarılacak" dedi. Yaptığı ziyaretlerde 'Evladınıza sahip çıkın' Milletvekili Gürsoy, seçmenler açık destek sözü aldığını kaydetti. Gürsoy, Giresun Belediyesi Vahit Sütlaç Tiyatro Salonu(Yeşilgiresun İlkokulu yanı)'nda Cumartesi günü saat 14.00'de yapılacak aday tanıtım toplantısı için saat 13.00'da Bulancak ve Piraziz ilçe başkanlıkları önünden araç kaldırılacağını ifade etti.      
CHP milletvekili adayı Ecz. Basri Gürsoy,..

...çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Milletvekili Adayı Gürsoy, beraberinde CHP Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç ve Metin Beyaz ile gazetemizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bulancak ve Piraziz’den diğer partilerin seçilebilecek sıradan aday göstermemesi, CHP adayı Gürsoy'a ilginin giderek artmasına neden oluyor. Cumartesi günü saat 14.00'da Giresun'da aday tanıtım toplantısı yapacaklarını belirten Milletvekili Adayı Gürsoy, esnaf ziyaretlerine de devam ediyor. Daha önce başka partilere oy vermiş olan seçmenlerin dahi sıcak ilgi göstermesi ve destek sözü vermesi ile, CHP’nin iki milletvekili çıkaracağının söylenmeye başladığı bu günlerde Gürsoy, Bulancak ve Piraziz halkının tek milletvekili olacağının vurgusunu yaptı.

CHP iktidarında kapatılan belediyelerin yeniden açılacağını söyleyen Gürsoy, CHP’nin emeklilere söz verdiği iki maaş ikramiyenin vatandaşlara tarafından olumlu karşılandığını belirterek, "7 Haziran seçimlerinde emekli ikramiyeleri vaadimiz için 'kaynak yok' diyen AKP, şimdi aynı vaatte bulunuyor. Üç ayda bir 437 TL olan 65 yaş aylığı CHP iktidarında 900 TL’ye çıkarılacak" dedi.

Yaptığı ziyaretlerde 'Evladınıza sahip çıkın' Milletvekili Gürsoy, seçmenler açık destek sözü aldığını kaydetti.

Gürsoy, Giresun Belediyesi Vahit Sütlaç Tiyatro Salonu(Yeşilgiresun İlkokulu yanı)'nda Cumartesi günü saat 14.00'de yapılacak aday tanıtım toplantısı için saat 13.00'da Bulancak ve Piraziz ilçe başkanlıkları önünden araç kaldırılacağını ifade etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.