OSB'DE YERLİ FİRMALAR DA İMZALARI ATIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2015 - 22:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2585+ kez okundu.
 

OSB'DE YERLİ FİRMALAR DA İMZALARI ATIYOR

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli'nin girişimleri sonrası kurulan Giresun 2. OSB'de tahsis işlemleri devam ediyor.
Giresun 2. OSB'de arsa tahsis işlemlerinde yerli firmalara da öncelik veriliyor. 1996 yılında Bulancak'ta faaliyete başlayan Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye de Giresun 2. OSB'de 3 dönüm arsa tahsisi yapıldı. Her geçen gün arsa tahsis işlemlerinin yapıldığı Giresun 2. OSB Bölge Müdürlüğü'nde son olarak tahsis protokolü 2. OSB bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ve 2. OSB Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Fatoğlu ile Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahipleri İsmail, Rahmi ve Erdem Zere tarafından imzalandı. Tahsisin yapılması ile birlikte 1 yıl içinde fabrika çalışmalarına başlayacaklarını belirten İsmail Zere, firmaları hakkında bilgi vererek, "Firmamız, Türkiye’de ilk defa yerli olarak çift makaralı sürütücüler, tomruk vinçleri ve değişik türde orman makineleri yaparak, Orman İşletme Müdürlüklerine yeni tip sürütücüleriyle hizmetine devam etmektedir. 1996 yılından itibaren yeni imalatlar yaparak her türlü teknolojik gelişmeye ve kalitesine devam eden Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş., kuruluş yılından itibaren teknolojik değişmeleri yakından takip eden firmamız, tomruk çekici vinç, tomruk yükleyici vinçler ve yeni imalatı olan toprak eleme makinesi üreterek şahıs ve devlet firmalarının hizmetine sunmaya devam etmektedir" dedi. Arsa tahsislerine her geçen gün yeni firmaların katıldığını ifade eden Giresun 2. OSB Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz da yaptığı açıklamada, "Tahsis işlemlerimizin ardından son aşamada olan alt yapı projelerimiz tamamlanacak ve alt yapı ihaleleri de en kısa zamanda yapılacak" dedi.      
Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli'nin girişimleri sonrası kurulan Giresun 2. OSB'de tahsis işlemleri devam ediyor.

Giresun 2. OSB'de arsa tahsis işlemlerinde yerli firmalara da öncelik veriliyor. 1996 yılında Bulancak'ta faaliyete başlayan Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye de Giresun 2. OSB'de 3 dönüm arsa tahsisi yapıldı.

Her geçen gün arsa tahsis işlemlerinin yapıldığı Giresun 2. OSB Bölge Müdürlüğü'nde son olarak tahsis protokolü 2. OSB bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ve 2. OSB Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Fatoğlu ile Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahipleri İsmail, Rahmi ve Erdem Zere tarafından imzalandı.

Tahsisin yapılması ile birlikte 1 yıl içinde fabrika çalışmalarına başlayacaklarını belirten İsmail Zere, firmaları hakkında bilgi vererek, "Firmamız, Türkiye’de ilk defa yerli olarak çift makaralı sürütücüler, tomruk vinçleri ve değişik türde orman makineleri yaparak, Orman İşletme Müdürlüklerine yeni tip sürütücüleriyle hizmetine devam etmektedir. 1996 yılından itibaren yeni imalatlar yaparak her türlü teknolojik gelişmeye ve kalitesine devam eden Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş., kuruluş yılından itibaren teknolojik değişmeleri yakından takip eden firmamız, tomruk çekici vinç, tomruk yükleyici vinçler ve yeni imalatı olan toprak eleme makinesi üreterek şahıs ve devlet firmalarının hizmetine sunmaya devam etmektedir" dedi.

Arsa tahsislerine her geçen gün yeni firmaların katıldığını ifade eden Giresun 2. OSB Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz da yaptığı açıklamada, "Tahsis işlemlerimizin ardından son aşamada olan alt yapı projelerimiz tamamlanacak ve alt yapı ihaleleri de en kısa zamanda yapılacak" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.