Gün birlik olma günüdür

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2015 - 23:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3249+ kez okundu.
 

Gün birlik olma günüdür

AK Parti Giresun Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Adem Tatlı,...
...seçim çalışmalarını sürdürüyor. Toplumun her kesimi ile bir araya gelerek hasbihal eden Tatlı; "Tüm halkımızı Hakkın yanında saf almaya ve bize destek vermeye çağırıyorum" dedi. Tüm halkımızı bize destek vermeye çağırıyorum diye konuşan Tatlı; "Bu dava hak davasıdır. Bu dava hak ile batılın savaşıdır. Gün birlik olma günüdür. 1 Kasım’da AK Parti ile Türkiye'nin yok olmasını isteyenler arasında bir tercih yapılacaktır. Tüm halkımızı Hakkın yanında saf almaya ve bize destek vermeye çağırıyorum. Yeni Türkiye, yeni Giresun yolunda sağlam adımlarla yürüyeceğiz. AK Parti, hükümet çalışmaları anlamında sağlıktan eğitime kadar milli yatırımlar konusunda çok önemli projelere attı. AK Parti toplumun her kesimine hitaben gerçekleştirdiği hizmetlerle bugün yaşlısından engellisine, işçisinden gencine her evden hayır duası alıyor. Çünkü engelli bakım hizmetleri ve engelli maaşları veriyoruz. Eşini kaybetmiş ve hiçbir geliri olmayan hanımlara dul maaşları veriyoruz. Yani AK Parti’nin elinin dokunmadığı hiçbir ev kalmamış. Bunu seçim çalışmalarımızda açıkça görebiliyoruz"
AK Parti Giresun Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Adem Tatlı,...

...seçim çalışmalarını sürdürüyor. Toplumun her kesimi ile bir araya gelerek hasbihal eden Tatlı; "Tüm halkımızı Hakkın yanında saf almaya ve bize destek vermeye çağırıyorum" dedi.

Tüm halkımızı bize destek vermeye çağırıyorum diye konuşan Tatlı; "Bu dava hak davasıdır. Bu dava hak ile batılın savaşıdır. Gün birlik olma günüdür. 1 Kasım’da AK Parti ile Türkiye'nin yok olmasını isteyenler arasında bir tercih yapılacaktır. Tüm halkımızı Hakkın yanında saf almaya ve bize destek vermeye çağırıyorum. Yeni Türkiye, yeni Giresun yolunda sağlam adımlarla yürüyeceğiz. AK Parti, hükümet çalışmaları anlamında sağlıktan eğitime kadar milli yatırımlar konusunda çok önemli projelere attı. AK Parti toplumun her kesimine hitaben gerçekleştirdiği hizmetlerle bugün yaşlısından engellisine, işçisinden gencine her evden hayır duası alıyor. Çünkü engelli bakım hizmetleri ve engelli maaşları veriyoruz. Eşini kaybetmiş ve hiçbir geliri olmayan hanımlara dul maaşları veriyoruz. Yani AK Parti’nin elinin dokunmadığı hiçbir ev kalmamış. Bunu seçim çalışmalarımızda açıkça görebiliyoruz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.