Korkunun ecele faydası yok

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2015 - 23:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2351+ kez okundu.
 

Korkunun ecele faydası yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekilli,...
...Dr. Orhan Erzurum AKP temsilcilerinin kasıtlı olarak algı operasyonuna başlatarak halkın yanıltmaya yönelik söylemlerde bulunduğunu savundu.    Milletvekili Dr. Orhan Erzurum yaptığı açıklamada “İktidar partisi siyasi ahlaka ve etiğe uymayan hareketlerde bulunmakta 'MHP’nin Milletvekili çıkaramadığı söylemleriyle' bizlere oy vermek isteyen vatandaşları etkilemek arzusundadır. Meydanlarda ve sahalarda halktan beklediğini bulamayanlar şimdi çeşitli ayak oyunlarıyla siyaset yapma peşindedir" dedi. Halkın partilerine ve şahsına büyük ilgi gösterdiğini, 1 Kasım seçimlerinden daha güçlü çıkacaklarını ifade eden Milletvekili Dr. Orhan Erzurum sözlerine şöyle devam etti; "7 Haziran’da bizlere destek veren vatandaşlarımızın sayısının daha arttığını tüm meydanlarda görüyoruz. Birileri olmayan söylemlerde halkımızı, kararsız seçmenlerimizi etkileme peşinde. Ama bu ayak oyunları asla tutmayacaktır"  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekilli,...
...Dr. Orhan Erzurum AKP temsilcilerinin kasıtlı olarak algı operasyonuna başlatarak halkın yanıltmaya yönelik söylemlerde bulunduğunu savundu.

 

 

Milletvekili Dr. Orhan Erzurum yaptığı açıklamada “İktidar partisi siyasi ahlaka ve etiğe uymayan hareketlerde bulunmakta 'MHP’nin Milletvekili çıkaramadığı söylemleriyle' bizlere oy vermek isteyen vatandaşları etkilemek arzusundadır. Meydanlarda ve sahalarda halktan beklediğini bulamayanlar şimdi çeşitli ayak oyunlarıyla siyaset yapma peşindedir" dedi.

Halkın partilerine ve şahsına büyük ilgi gösterdiğini, 1 Kasım seçimlerinden daha güçlü çıkacaklarını ifade eden Milletvekili Dr. Orhan Erzurum sözlerine şöyle devam etti; "7 Haziran’da bizlere destek veren vatandaşlarımızın sayısının daha arttığını tüm meydanlarda görüyoruz. Birileri olmayan söylemlerde halkımızı, kararsız seçmenlerimizi etkileme peşinde. Ama bu ayak oyunları asla tutmayacaktır"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.