Feci kazada 4 genç yaşamını yitirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2015 - 09:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2649+ kez okundu.
 

Feci kazada 4 genç yaşamını yitirdi

Giresun'un Bulancak İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre Ordu istikametinden Giresun istikametine gitmekte olan şoförü henüz belli olmayan 34 AE 1010 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek Talipli Köyü Mevkiinde yol kenarında bulunan dereye uçtuğu öğrenildi.  Araçta bulunan Gökhan Taşbaşı(30), kardeşi Göksel Taşbaşı(21), arkadaşları Ogün Elmalı(20) ve Emre Eker(21) olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Giresun Kanal G televizyonunda kameramanlık yapan meslektaşımız Köksal Taşbaşı'nın kardeşlerinin de kazada hayatını kaybetmesi basın camiasını da derinden üzdü. Taşbaşı ailesine ve diğer hayatını kaybeden gençlerin ailesine başsağlığı diler, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileriz. 
Giresun'un Bulancak İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Ordu istikametinden Giresun istikametine gitmekte olan şoförü henüz belli olmayan 34 AE 1010 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek Talipli Köyü Mevkiinde yol kenarında bulunan dereye uçtuğu öğrenildi.  Araçta bulunan Gökhan Taşbaşı(30), kardeşi Göksel Taşbaşı(21), arkadaşları Ogün Elmalı(20) ve Emre Eker(21) olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Giresun Kanal G televizyonunda kameramanlık yapan meslektaşımız Köksal Taşbaşı'nın kardeşlerinin de kazada hayatını kaybetmesi basın camiasını da derinden üzdü. Taşbaşı ailesine ve diğer hayatını kaybeden gençlerin ailesine başsağlığı diler, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.