Gürsoy, seçmenine güveniyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2015 - 10:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2505+ kez okundu.
 

Gürsoy, seçmenine güveniyor

CHP Giresun 2. sıra Milletvekili adayı Basri Gürsoy,...
...1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak seçimlerde AK Partinin hala algı operasyonu yapmaya çalıştığını söyledi. Giresun'un 4 vekilinden birinin kendisi olacağını kaydeden Milletvekili Adayı Gürsoy, "Erken seçim kararının alınmasının ardından aday olmamızla birlikte vatandaşlarımızın ve bölge insanımızın büyük bir teveccühüyle karşılaştık. Vatandaşlarımızın bize büyük oranda destek vereceğini biliyoruz. 1987 yılının tekrarını yaşayacağımıza inanıyorum. Bunu gören diğer partiler, panikleyerek Bulancak ve Piraziz'in temsilcisi olduğunu ilan ettiler. Halbuki bizim insanımız kimin Bulancak ve Piraziz'in temsilcisi olduğunu çok iyi biliyor. Biz her zaman bu halkın içinde var olduk, var olmaya devam edeceğiz" dedi.
CHP Giresun 2. sıra Milletvekili adayı Basri Gürsoy,...

...1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak seçimlerde AK Partinin hala algı operasyonu yapmaya çalıştığını söyledi.

Giresun'un 4 vekilinden birinin kendisi olacağını kaydeden Milletvekili Adayı Gürsoy, "Erken seçim kararının alınmasının ardından aday olmamızla birlikte vatandaşlarımızın ve bölge insanımızın büyük bir teveccühüyle karşılaştık. Vatandaşlarımızın bize büyük oranda destek vereceğini biliyoruz. 1987 yılının tekrarını yaşayacağımıza inanıyorum. Bunu gören diğer partiler, panikleyerek Bulancak ve Piraziz'in temsilcisi olduğunu ilan ettiler. Halbuki bizim insanımız kimin Bulancak ve Piraziz'in temsilcisi olduğunu çok iyi biliyor. Biz her zaman bu halkın içinde var olduk, var olmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.