PAZAR GÜNÜ GİRESUN'UN GELECEĞİ BELLİ OLACAK!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2015 - 10:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2145+ kez okundu.
 

PAZAR GÜNÜ GİRESUN'UN GELECEĞİ BELLİ OLACAK!

7 Haziran seçimlerinde sandıktan tek başına iktidar çıkmamasının ardından alınan erken seçim'e sadece 2 gün kaldı.
1 Kasım Pazar günü yapılacak 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Giresun'da da seçmenler Ankara'da kendilerini temsil edecek partinin vekillerine oy verecek. Kısa bir seçim çalışmasından sonra kimlerin daha fazla çalıştığı, kimlerin milletvekilliğini hak ettiği soruları yanıt bulacak. Giresun'dan seçilecek olan 4 vekil Türkiye siyasetine nasıl etki edecek? Hangi parti Türkiye genelinde ne kadar oy alacak? Bu soruların cevabını Pazar akşamı sandıkların açılmasının ardından hep birlikte takip edeceğiz. Ak Parti’de Nurettin Canikli, Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve milletvekili Adem Tatlı, CHP’de milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Basri Gürsoy, İbrahim Akgün ve Sevgi Utlu Güngör, MHP’de ise, milletvekili Orhan Erzurum, Yusuf Veziroğlu, Bora Kılıç ve Yaşar İbaş, propaganda döneminde yoğun bir tempo geçirdi. OY VERME İŞLEMİ 07.00-16.00 SAATLERİ ARASINDA Giresun’da 307 bin 145 seçmen bin 173 sandıkta oy kullanacak ve oy verme işlemleri 07.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK Öte yandan seçmenlerin nüfus kayıt örneği taleplerinin yerine getirilmesi  amacıyla,  31 Ekim-1 Kasım 2015 tarihlerinde, İlçe Nüfus Müdürlüklerinin de açık tutulacağı ve personel bulundurulacağı öğrenildi. Giresun'un nabzını tutan, kamuoyunun sesi olmaya söz veren YILDIZ HABER olarak Pazar günü yapılacak seçim sonuçlarının ülkemize ve Giresunumuza hayırlı olmasını diliyoruz.
7 Haziran seçimlerinde sandıktan tek başına iktidar çıkmamasının ardından alınan erken seçim'e sadece 2 gün kaldı.

1 Kasım Pazar günü yapılacak 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Giresun'da da seçmenler Ankara'da kendilerini temsil edecek partinin vekillerine oy verecek. Kısa bir seçim çalışmasından sonra kimlerin daha fazla çalıştığı, kimlerin milletvekilliğini hak ettiği soruları yanıt bulacak. Giresun'dan seçilecek olan 4 vekil Türkiye siyasetine nasıl etki edecek? Hangi parti Türkiye genelinde ne kadar oy alacak? Bu soruların cevabını Pazar akşamı sandıkların açılmasının ardından hep birlikte takip edeceğiz.

Ak Parti’de Nurettin Canikli, Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve milletvekili Adem Tatlı, CHP’de milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Basri Gürsoy, İbrahim Akgün ve Sevgi Utlu Güngör, MHP’de ise, milletvekili Orhan Erzurum, Yusuf Veziroğlu, Bora Kılıç ve Yaşar İbaş, propaganda döneminde yoğun bir tempo geçirdi.

OY VERME İŞLEMİ 07.00-16.00 SAATLERİ ARASINDA

Giresun’da 307 bin 145 seçmen bin 173 sandıkta oy kullanacak ve oy verme işlemleri 07.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK

Öte yandan seçmenlerin nüfus kayıt örneği taleplerinin yerine getirilmesi  amacıyla,  31 Ekim-1 Kasım 2015 tarihlerinde, İlçe Nüfus Müdürlüklerinin de açık tutulacağı ve personel bulundurulacağı öğrenildi.

Giresun'un nabzını tutan, kamuoyunun sesi olmaya söz veren YILDIZ HABER olarak Pazar günü yapılacak seçim sonuçlarının ülkemize ve Giresunumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.