5 HAFTA SONRA...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2015 - 10:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1951+ kez okundu.
 

5 HAFTA SONRA...

5 HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET HARİKA PTT Lig'de kendi sahasında Altınorduspor’u 1-0 yenen  Giresunspor’da yüzler gülüyor, ligde son 5 hafta sonra kazanarak, küme düşme hattındaki takımlarla puan farkını artırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 5 maçta üst üste aldığımız  2 beraberlik ve 3 mağlubiyet Giresunspor’u orta sıralardan bir anda alt sıralara geriledik ve küme düşme tehlikesi yaşamaya başlamıştık.Erkan Sözeri ile kendimize geldik.Umarız bu seri galibiyetlerin başlangıcı olur. Küme düşme potasındaki en yakın rakipleri Denizlispor’un puan kaybettiği bir haftada zor bir iç saha maçına çıkarak son dört haftadan bu yana yenilmeyen Altınordu’yu yenerek performansı ve morali yüksek bir takıma karşı başarılı olarak 3 puanı 5 hafta sonra hanemize yazdırdık. Kritik haftada iyi mücadele ederek çok önemli bir 3 puan  aldık. Ligde 5 hafta sonra kazanarak, küme düşme hattındaki takımlarla puan farkını artırmamız güzel bir olay. Aldığımız bu galibiyet ile ligde kalma yarışında önemli bir avantaj yakaladığımıza inanıyor ama henüz hiç bir şey bitmiş değil diyorum. Bu galibiyetin değerli olması için dış sahada oynayacağımız Adanademirspor maçından da  puan yada puanlarla ayrılmak zorundayız.  

5 HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET HARİKA

PTT Lig'de kendi sahasında Altınorduspor’u 1-0 yenen  Giresunspor’da yüzler gülüyor, ligde son 5 hafta sonra kazanarak, küme düşme hattındaki takımlarla puan farkını artırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

5 maçta üst üste aldığımız  2 beraberlik ve 3 mağlubiyet Giresunspor’u orta sıralardan bir anda alt sıralara geriledik ve küme düşme tehlikesi yaşamaya başlamıştık.Erkan Sözeri ile kendimize geldik.Umarız bu seri galibiyetlerin başlangıcı olur.

Küme düşme potasındaki en yakın rakipleri Denizlispor’un puan kaybettiği bir haftada zor bir iç saha maçına çıkarak son dört haftadan bu yana yenilmeyen Altınordu’yu yenerek performansı ve morali yüksek bir takıma karşı başarılı olarak 3 puanı 5 hafta sonra hanemize yazdırdık.

Kritik haftada iyi mücadele ederek çok önemli bir 3 puan  aldık. Ligde 5 hafta sonra kazanarak, küme düşme hattındaki takımlarla puan farkını artırmamız güzel bir olay. Aldığımız bu galibiyet ile ligde kalma yarışında önemli bir avantaj yakaladığımıza inanıyor ama henüz hiç bir şey bitmiş değil diyorum. Bu galibiyetin değerli olması için dış sahada oynayacağımız Adanademirspor maçından da  puan yada puanlarla ayrılmak zorundayız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.