Giresun'dan Akşener'e tam destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2016 - 18:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2914+ kez okundu.
 

Giresun'dan Akşener'e tam destek

25. Dönem Giresun Milletvekili Orhan Erzurum,...
...parti binasında ilçe başkanları ile birlikte MHP'nin içinde bulunduğu bu zor durumdan çıkması için Olağanüstü Genel Kurulun mutlaka toplanması gerektiğini söyledi. Milletvekili Erzurum, il başkanı, 12 ilçe başkanı, kadın kolları ile birlikte yaptıkları istişare sonrası yaptığı açıklamada, "Genel merkezimizin tutumu, ülkücü hareketi bir kaos ve kargaşa ortamına sürüklemektedir. Biz paralel ’den, yamuktan, dikdörtgenden anlamayız. Bizim hayatta bildiğimiz tek şekil 3 hilalin şeklidir. O şekli Allah bize güç verdikçe asla bozdurmayız. Bu hareketin bekçisi ve sahipleri bizleriz. Herkes rahat olsun. Birileri bu harekete el uzatmaya kalkarsa, kolundan tutup denize dökmesini de iyi biliriz.   Partimizin mevcut genel başkanı sayın Devlet Bahçeli'dir ve kendisi her türlü saygıya değerdir. O bizim bilge liderimizdir" dedi. Sorulan bir soru üzerine cevap veren Erzurum, "Yaşanan süreçte Meral Akşener’e milletimizin ve ülkücü tabanın çok büyük destek verdiğini, söylem ve eylemleriyle halkımızın teveccühünü kazandığını görüyorum. MHP’yi iktidara taşıyacak adayın Meral Akşener olacağını düşünüyorum. Bu nedenle Meral Akşener’i gönülden destekliyorum" şeklinde konuştu.
25. Dönem Giresun Milletvekili Orhan Erzurum,...

...parti binasında ilçe başkanları ile birlikte MHP'nin içinde bulunduğu bu zor durumdan çıkması için Olağanüstü Genel Kurulun mutlaka toplanması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Erzurum, il başkanı, 12 ilçe başkanı, kadın kolları ile birlikte yaptıkları istişare sonrası yaptığı açıklamada, "Genel merkezimizin tutumu, ülkücü hareketi bir kaos ve kargaşa ortamına sürüklemektedir. Biz paralel ’den, yamuktan, dikdörtgenden anlamayız. Bizim hayatta bildiğimiz tek şekil 3 hilalin şeklidir. O şekli Allah bize güç verdikçe asla bozdurmayız. Bu hareketin bekçisi ve sahipleri bizleriz. Herkes rahat olsun. Birileri bu harekete el uzatmaya kalkarsa, kolundan tutup denize dökmesini de iyi biliriz.   Partimizin mevcut genel başkanı sayın Devlet Bahçeli'dir ve kendisi her türlü saygıya değerdir. O bizim bilge liderimizdir" dedi.

Sorulan bir soru üzerine cevap veren Erzurum, "Yaşanan süreçte Meral Akşener’e milletimizin ve ülkücü tabanın çok büyük destek verdiğini, söylem ve eylemleriyle halkımızın teveccühünü kazandığını görüyorum. MHP’yi iktidara taşıyacak adayın Meral Akşener olacağını düşünüyorum. Bu nedenle Meral Akşener’i gönülden destekliyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.