Giresun Anadolu Rüyası ekibi fındığa horon gösterisi ile İstanbul'da

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2016 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4433+ kez okundu.
 

Giresun Anadolu Rüyası ekibi fındığa horon gösterisi ile İstanbul'da

21 Mayıs 2016 İstanbul Maslak TİM Show Center da Uğur Okulları,...
...Anadolu Rüyası Kültürler Buluşması gecesinde Giresun Uğur Anadolu Lisesi Halk oyunlarında Fındığa Horon gösterisiyle en iyi performans dalında 3. oldu. Giresun Uğur Anadolu Lisesi’nden Okul Müdürü Mustafa Kasap, Anadolu Rüyası ekibini hazırlayan Giresun Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gökhan Hamzaçebi, Kurumsal İletişim Yöneticisi Sibel Aydın Taşkın, Beden Eğitimi Öğretmeni Tanzer Bıyık, öğrenciler; Bilge Ergelen, Ece Zor, Elif Feyza Altın, Esra Rana Işık, Hacer Esin Sarıkaya, İlayda Himtaş, Rana Benan Can, Ahmet Enes Goluoğlu,Ahmet Kemal Ural, Buğrahan Öztürk, Harun Akgün, İbrahim Ethem Yıldız, Tolunay Harmanşa katıldı. BUEK Başkanı Enver Yücel; "Biz kültürümüzle varız, medeniyetlerimizle varız biz dünyada birlikte yaşam kültürünü yıllarca binlerce yıl yaşamış bir milletin evlatlarıyız. Her renk bizim için kutsaldır, bunun için hiç bir ayrım yapmaksızın kültürümüz ve medeniyetimizi daha iyi geliştirerek yarının Türkiye’sini kurmakta mutlaka birlikte beraber hareket etmeliyiz. Bu güzel kültürümüzü sadece Ulusal değil Uluslararası da tanıtmalıyız" dedi. Anadolu Rüyası Kurucusu Okan Gürbüz ise, "13 yıl önce bir öğrenci kulübü iken bugün Türkiye ve Dünya çapında bir dernek ve Buhot Kültür Sanat Akademi ile bir şirket boyutuna geldik. Geçtiğimiz Ekim ayında Uğur Okulları ile Buhot GSK Derneği ve Buhot Kültür Sanat Akademi'nin karşılıklı imzaları sayesinde 5 ilde 8 şube ile kültürümüzü gençlerimize öğretmek adına önemli bir imza attık. Adına da #‎AnadoluRuyasi dedik..." diye konuştu.    
21 Mayıs 2016 İstanbul Maslak TİM Show Center da Uğur Okulları,...

...Anadolu Rüyası Kültürler Buluşması gecesinde Giresun Uğur Anadolu Lisesi Halk oyunlarında Fındığa Horon gösterisiyle en iyi performans dalında 3. oldu.

Giresun Uğur Anadolu Lisesi’nden Okul Müdürü Mustafa Kasap, Anadolu Rüyası ekibini hazırlayan Giresun Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gökhan Hamzaçebi, Kurumsal İletişim Yöneticisi Sibel Aydın Taşkın, Beden Eğitimi Öğretmeni Tanzer Bıyık, öğrenciler; Bilge Ergelen, Ece Zor, Elif Feyza Altın, Esra Rana Işık, Hacer Esin Sarıkaya, İlayda Himtaş, Rana Benan Can, Ahmet Enes Goluoğlu,Ahmet Kemal Ural, Buğrahan Öztürk, Harun Akgün, İbrahim Ethem Yıldız, Tolunay Harmanşa katıldı.

BUEK Başkanı Enver Yücel; "Biz kültürümüzle varız, medeniyetlerimizle varız biz dünyada birlikte yaşam kültürünü yıllarca binlerce yıl yaşamış bir milletin evlatlarıyız. Her renk bizim için kutsaldır, bunun için hiç bir ayrım yapmaksızın kültürümüz ve medeniyetimizi daha iyi geliştirerek yarının Türkiye’sini kurmakta mutlaka birlikte beraber hareket etmeliyiz. Bu güzel kültürümüzü sadece Ulusal değil Uluslararası da tanıtmalıyız" dedi.

Anadolu Rüyası Kurucusu Okan Gürbüz ise, "13 yıl önce bir öğrenci kulübü iken bugün Türkiye ve Dünya çapında bir dernek ve Buhot Kültür Sanat Akademi ile bir şirket boyutuna geldik. Geçtiğimiz Ekim ayında Uğur Okulları ile Buhot GSK Derneği ve Buhot Kültür Sanat Akademi'nin karşılıklı imzaları sayesinde 5 ilde 8 şube ile kültürümüzü gençlerimize öğretmek adına önemli bir imza attık. Adına da #AnadoluRuyasi dedik..." diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.