Kurdoğlu Hacı Hafız Zeki Efendi anıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2016 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4278+ kez okundu.
 

Kurdoğlu Hacı Hafız Zeki Efendi anıldı

Kurdoğlu Hacı Hafız Zeki Efendi, 13. Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Küçüklü Köyünde kabri başında anıldı.
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün koordinatörlüğünde mezarı başında gerçekleştirilen anma programının ikinci bölümü Bulancak Hacı Hafız Kurdoğlu Meydanında gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkan Vekili  Orhan Güngör, Bulancak Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, Bulancak CHP ilçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, çok sayıda protokol ve vatandaşın katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Kur’an-ı  Kerim tilaveti sonrası  aile adına konuşmalarını gerçekleştiren Hacı Hafız Zeki Kurdoğlu'nun torunu Gültekin Kurdoğlu anma etkinlerini düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür ederken Hacı Hafız Zeki Kurdoğlu Efendinin Manevi Şahsiyeti ve hayatı ile ilgili kısa bir konuşma yaparak katılımcıları selamladı. Program Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ilahi dinletisi ve Bulancak AİHL Meslek Dersleri Öğretmeni İbrahim Hıdır’ın dualarının ardından vatandaşa yapılan ikramla son buldu.   
Kurdoğlu Hacı Hafız Zeki Efendi, 13. Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Küçüklü Köyünde kabri başında anıldı.
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün koordinatörlüğünde mezarı başında gerçekleştirilen anma programının ikinci bölümü Bulancak Hacı Hafız Kurdoğlu Meydanında gerçekleştirildi.

Programa Belediye Başkan Vekili  Orhan Güngör, Bulancak Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, Bulancak CHP ilçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, çok sayıda protokol ve vatandaşın katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Kur’an-ı  Kerim tilaveti sonrası  aile adına konuşmalarını gerçekleştiren Hacı Hafız Zeki Kurdoğlu'nun torunu Gültekin Kurdoğlu anma etkinlerini düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür ederken Hacı Hafız Zeki Kurdoğlu Efendinin Manevi Şahsiyeti ve hayatı ile ilgili kısa bir konuşma yaparak katılımcıları selamladı.

Program Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ilahi dinletisi ve Bulancak AİHL Meslek Dersleri Öğretmeni İbrahim Hıdır’ın dualarının ardından vatandaşa yapılan ikramla son buldu.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.