1926 BULANCAKSPOR YENİ YENİDEN DOĞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2016 - 18:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2954+ kez okundu.
 

1926 BULANCAKSPOR YENİ YENİDEN DOĞUYOR

1926 Bulancakspor kendi küllerinden yeniden doğuyor.Efsane Takım  başkan Recep Yakar’ın takımı sahiplenmesiyle uyanmaya başladı.  1926’da kurulan Cumhuriyetle yaşıt. 1926 Bulancakspor için yıllar öncesine dayanan bir söylemim vardır. 'Bulancakspor büyük kulüptür. Asla ve asla teslim olmaz. Kendiküllerinden yeniden doğar diyorduk. Evet, 1926 Bulancakspor kendi küllerinden yeniden doğuyor.. Camianın bütünleşmesi, herkesin yeniden tek yumruk olması için bir vesiledir, aynı zamanda bir devin dirilişinin mihenk taşlarından biridir. Geçtiğimiz sezon ligde kalırmı düşermi diyeuyuyamadığımız geceler vardı. Şimdi ise  yapılan yeni transferlerle 1926 Bulancakspor ümit veriyor. Bulancak  her şeyin en iyisine layık. Bulancaksporbüyük bir kulüptür. Türkiye futbol tarihinde ilk kurulan takımlar arasında  damgasını vurmuştur. Evet, şu bir gerçek ki, efsane uyandı.. Gencecik oyuncularımızla önemli bir başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Bu takıma sahip çıkılmalı. Genç bir takımız. Bu sezon boyunca büyük bir mücadele örneği sergileyecekler. Sahada mücadele eden, yedek kulübesinde bekleyen, ya da kadroya giremeyen tüm arkadaşlarımızın  akıtacakları alın terleri, emekleri karşılığında mutlu sona ulaşacaklardır.Bu takıma tüm Bulancaklıların sahip çıkmasını bekliyoruz  Önümüzdeuzun bir yol var. Asıl hedefimiz şampiyonluk.

1926 Bulancakspor kendi küllerinden yeniden doğuyor.Efsane Takım  başkan Recep Yakar’ın takımı sahiplenmesiyle uyanmaya başladı.

 1926’da kurulan Cumhuriyetle yaşıt. 1926 Bulancakspor için yıllar öncesine dayanan bir söylemim vardır. 'Bulancakspor büyük kulüptür. Asla ve asla teslim olmaz. Kendiküllerinden yeniden doğar diyorduk. Evet, 1926 Bulancakspor kendi küllerinden yeniden doğuyor..

Camianın bütünleşmesi, herkesin yeniden tek yumruk olması için bir vesiledir, aynı zamanda bir devin dirilişinin mihenk taşlarından biridir. Geçtiğimiz sezon ligde kalırmı düşermi diyeuyuyamadığımız geceler vardı. Şimdi ise  yapılan yeni transferlerle 1926 Bulancakspor ümit veriyor.

Bulancak  her şeyin en iyisine layık. Bulancaksporbüyük bir kulüptür. Türkiye futbol tarihinde ilk kurulan takımlar arasında  damgasını vurmuştur. Evet, şu bir gerçek ki, efsane uyandı.. Gencecik oyuncularımızla önemli bir başarıya imza atacağımıza inanıyoruz.

Bu takıma sahip çıkılmalı. Genç bir takımız. Bu sezon boyunca büyük bir mücadele örneği sergileyecekler. Sahada mücadele eden, yedek kulübesinde bekleyen, ya da kadroya giremeyen tüm arkadaşlarımızın  akıtacakları alın terleri, emekleri karşılığında mutlu sona ulaşacaklardır.Bu takıma tüm Bulancaklıların sahip çıkmasını bekliyoruz  Önümüzdeuzun bir yol var. Asıl hedefimiz şampiyonluk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.