Taksicinin Korkusu Pahalıya Patladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2016 - 18:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3636+ kez okundu.
 

Taksicinin Korkusu Pahalıya Patladı

ESRARENGİZ OLAYLARTaksicinin Korkusu Pahalıya Patladı Bir taksici gecenin geç saatlerinde aracıyla giderken biri onun durmasını işaret eder. Adam durur ve onu taksisine alır. İkisi de sessizce bekler. Taksici dayanamaz ve "nereye" diye sorar.  Adam bir süre sustuktan sonra şöyle der; -‘Ben Azrail'im senin canını almaya geldim.’ Taksici; -‘Ama nasıl olur böyle bir şey’ der. -İnanmıyorsan 100 m ilerde bir adam alacaksın. Ona sor bakalım beni görecek mi? der Azrail. Gerçektende 100 m ilerde bir adam bekler ve taksiye biner. Binen adama taksici sorar; -Ya şu arkadaki adam bana Azrail olduğunu söylüyor. Yeni binen kişi; -Hangi adam arkada kimse yok ki der. -Taksici daha çok korkmaya başlar. Azrail; -‘Ben sana dedim o beni göremez. Yalnızca sen beni görebilirsin. Şimdi senin canını alacağım bari sağa çekte bir namaz kıl dua et, öbür dünyaya namazsız, niyazsız gitme’. der. Taksici sağa çeker. Namaz kılmak için oturur. Daha önceden plan yapan iki kişi, taksicinin namaza durduğu sırada arabayı çalıştırır ve kaçarlar. Taksici bu hırsızlık karşısında tuzağa düşmekten kurtulamamış olur. (Bazı kaynaklarda fıkra olarak lanse edilsede gerçekte yaşanmış bir olaydır.)  

ESRARENGİZ OLAYLAR

Taksicinin Korkusu Pahalıya Patladı

Bir taksici gecenin geç saatlerinde aracıyla giderken biri onun durmasını işaret eder.

Adam durur ve onu taksisine alır. İkisi de sessizce bekler.

Taksici dayanamaz ve "nereye" diye sorar.

 Adam bir süre sustuktan sonra şöyle der;
-‘Ben Azrail'im senin canını almaya geldim.’

Taksici;
-‘Ama nasıl olur böyle bir şey’ der.
-İnanmıyorsan 100 m ilerde bir adam alacaksın. Ona sor bakalım beni görecek mi? der Azrail.
Gerçektende 100 m ilerde bir adam bekler ve taksiye biner.

Binen adama taksici sorar;
-Ya şu arkadaki adam bana Azrail olduğunu söylüyor.

Yeni binen kişi;
-Hangi adam arkada kimse yok ki der.
-Taksici daha çok korkmaya başlar.

Azrail;
-‘Ben sana dedim o beni göremez. Yalnızca sen beni görebilirsin. Şimdi senin canını alacağım bari sağa çekte bir namaz kıl dua et, öbür dünyaya namazsız, niyazsız gitme’. der.
Taksici sağa çeker. Namaz kılmak için oturur. Daha önceden plan yapan iki kişi, taksicinin namaza durduğu sırada arabayı çalıştırır ve kaçarlar. Taksici bu hırsızlık karşısında tuzağa düşmekten kurtulamamış olur.

(Bazı kaynaklarda fıkra olarak lanse edilsede gerçekte yaşanmış bir olaydır.)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.