Dört yıldır haksız yere karalanıyoruz

GÜNDEM 10.05.2018 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3924+ kez okundu.
 

Dört yıldır haksız yere karalanıyoruz

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, 'Balıkçı lokantası konusunda belediyemiz 4 yıldır haksız yere karalanmaya çalışmaktadır' dedi.
Başkan Görgülüoğlu, Belediye Toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında belediyeyle ilgili bazı konularda yaşanan bilgi kirliğini açıklığa kavuşturmak amacıyla toplantı düzenlediğini belirtti. Başkan Görgülüoğlu, belediyenin bir balıkçı lokantası ile ilgili kamuoyunda ve özellikle sosyal medyada sürekli eleştirildiğini ifade ederek, "Dört yıl önce göreve geldik. 2010 yılında sahilde bulunan 16 işletme ve baraka için yıkım kararı alınmıştır" diye konuştu. Görgülüoğlu, "Biz ise göreve geldiğimiz süre içerisinde kamu ve devlet yararını düşünerek 14’ ünü yıktık. İçlerinde Cengiz Aslana ait olan balıkçı lokantasını yıkmadık. Hatta biz burada bazı iyileştirme ve eklentiler yaptık ve  para harcanmış ziyan olmasın diye düşündük. Ancak, bir süre sonra burayla ilgili bizlere çok şikayetler gelmeye başladı. Uyardık ama yine sonuç alamadık. Bunun üzerine biz de halkımızın  menfaatini düşünerek tekrar yıkım kararı aldık. Bundan sonra bu şahısla ilgili karşılıklı mahkeme süreci başladı. Ben de somut belgelerle karşınıza çıktım ve  işte sizinle paylaşıyorum. Bu şahıs yasa ve kurallara uymayarak burayı ticarethane ve özel mülkiyete çevirdi. Konu en son Ordu Bölge İdare Mahkemesine gitti. Oradan bir karar çıktı ve konu şimdi Kaymakamlıkta. Bu makamın oranın tahliye edilmesi için 14 gün önce tebligat gönderdiğini öğrendik. Bize yazı gelirse yasa gereği yıkımı gerçekleştireceğiz" dedi. 
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, 'Balıkçı lokantası konusunda belediyemiz 4 yıldır haksız yere karalanmaya çalışmaktadır' dedi.

Başkan Görgülüoğlu, Belediye Toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında belediyeyle ilgili bazı konularda yaşanan bilgi kirliğini açıklığa kavuşturmak amacıyla toplantı düzenlediğini belirtti.

Başkan Görgülüoğlu, belediyenin bir balıkçı lokantası ile ilgili kamuoyunda ve özellikle sosyal medyada sürekli eleştirildiğini ifade ederek, "Dört yıl önce göreve geldik. 2010 yılında sahilde bulunan 16 işletme ve baraka için yıkım kararı alınmıştır" diye konuştu.

Görgülüoğlu, "Biz ise göreve geldiğimiz süre içerisinde kamu ve devlet yararını düşünerek 14’ ünü yıktık. İçlerinde Cengiz Aslana ait olan balıkçı lokantasını yıkmadık. Hatta biz burada bazı iyileştirme ve eklentiler yaptık ve  para harcanmış ziyan olmasın diye düşündük. Ancak, bir süre sonra burayla ilgili bizlere çok şikayetler gelmeye başladı. Uyardık ama yine sonuç alamadık. Bunun üzerine biz de halkımızın  menfaatini düşünerek tekrar yıkım kararı aldık. Bundan sonra bu şahısla ilgili karşılıklı mahkeme süreci başladı. Ben de somut belgelerle karşınıza çıktım ve  işte sizinle paylaşıyorum. Bu şahıs yasa ve kurallara uymayarak burayı ticarethane ve özel mülkiyete çevirdi. Konu en son Ordu Bölge İdare Mahkemesine gitti. Oradan bir karar çıktı ve konu şimdi Kaymakamlıkta. Bu makamın oranın tahliye edilmesi için 14 gün önce tebligat gönderdiğini öğrendik. Bize yazı gelirse yasa gereği yıkımı gerçekleştireceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.