B.İhsaniyespor deplasmandan 1 puan ile döndü

SPOR 24.02.2022 - 16:48, Güncelleme: 24.02.2022 - 16:48 3776+ kez okundu.
 

B.İhsaniyespor deplasmandan 1 puan ile döndü

Giresun süper amatör liginin 12. Haftasında Bulancak İhsaniyespor Keşap Belediyespor ile karşılaştı. Müsabakanın sonucunu karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı atılan goller belirledi.
     Giresun süper amatör liginin ilk yarısında küme düşme potasından çıkamayan Keşap Belediyespor ara transfer döneminde kadrosunu önemli isimler ile güçlendirmişti. Yenilenmiş kadrosu ile İhsaniyespor karşısına mutlak üç puan hedefi ile çıkan Keşap Belediyespor maç boyunca İhsaniyespor karşısında üstünlüğü bir türlü ele geçiremedi. Maçın üçüncü dakikasında 1-0 öne geçen ev sahibi takımın golüne İhsaniyespor 7. dakikada Cevat Kabakcı ile cevap verdi. Karşılaşmanın 20. Dakikasında İhsaniyespor’lu Ekrem Can Köroğlu takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru ikinci golü bulan Keşap Belediyespor skoru 2-2 yaparak maçın ilk yarısı bu sonuç ile sonuçlandı.      Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka ilk yarıda atılan karşılıklı goller ile 2-2 berabere bitti.      İhsaniyespor Pazar günü saat 15.00 de Bulancak ek sahada Espiye Es Es spor’u konuk edecek.
Giresun süper amatör liginin 12. Haftasında Bulancak İhsaniyespor Keşap Belediyespor ile karşılaştı. Müsabakanın sonucunu karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı atılan goller belirledi.

     Giresun süper amatör liginin ilk yarısında küme düşme potasından çıkamayan Keşap Belediyespor ara transfer döneminde kadrosunu önemli isimler ile güçlendirmişti. Yenilenmiş kadrosu ile İhsaniyespor karşısına mutlak üç puan hedefi ile çıkan Keşap Belediyespor maç boyunca İhsaniyespor karşısında üstünlüğü bir türlü ele geçiremedi. Maçın üçüncü dakikasında 1-0 öne geçen ev sahibi takımın golüne İhsaniyespor 7. dakikada Cevat Kabakcı ile cevap verdi. Karşılaşmanın 20. Dakikasında İhsaniyespor’lu Ekrem Can Köroğlu takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru ikinci golü bulan Keşap Belediyespor skoru 2-2 yaparak maçın ilk yarısı bu sonuç ile sonuçlandı.

     Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka ilk yarıda atılan karşılıklı goller ile 2-2 berabere bitti.

     İhsaniyespor Pazar günü saat 15.00 de Bulancak ek sahada Espiye Es Es spor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.