12. Şiir Kitabı, Artshop yayınları tarafından basıldı

KÜLTÜR 05.07.2022 - 09:51, Güncelleme: 05.07.2022 - 09:51 5501+ kez okundu.
 

12. Şiir Kitabı, Artshop yayınları tarafından basıldı

Güfteleri Türkiye’nin ünlü bestekârları tarafından bestelenen, şiirleri 23 dile çevrilen ve birçok ülkede yayınlanan Osman Öztürk, Avrupa’da Türk Edebiyatını başarıyla temsil etmeye devam ettiği gibi, Türk şiir severlere yönelik son şiir kitabını 2022 yılı Haziran ayında okuyucuların beğenisine sunma şansı bulduğu için çok mutlu olduğunu ifade ediyor.
Osman Öztürk’ün şiir kitapları daha önce Türkiye’de “Bakraç”, “Taflan Mevsimi”, “Eksik Sayfa”, “Güz Yalnızlığı”, “O Kadar Yeşildin O Kadar Mavi”, “Dünyanın Kalbi” adlarıyla yayımlanmıştı. Yurt dışında Almanya Hamburg’da 5 dilde “Sommerblau-Yaz Mavisi”, Sırbistan Belgrad’da “O Kadar Yeşildin O Kadar Mavi” İtalya’da 3 dilde “La Mia Isola-Island-Ada”, Moğolistan’da 3 dilde “Umut-Hope” ve İspanya’da İspanyolca ve İngilizce “LA DENSIDAD DE LA NOCHE /  THE HEAVINESS OF THE NIGHT/ GECENİN AĞIRLIĞI”  başlıklarıyla yayımlanan şiir koleksiyonlarının ardından Osman Öztürk, Türk şiir okurlarına yönelik olarak hazırladığı “AY IŞIĞINDA SAKLI” dosyasını Artshop Yayınlarından kitaplaştırdı. Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen isimlerden, Okul Güvenliği projesinin mimarı, şair ve yazar Osman Öztürk, edebiyat alanındaki başarılarıyla ulusal ve uluslararası arenada ses getirmeye devam ediyor.  ‘Umut ve sevgi şiirle yeşerecek’ Osman Öztürk şiirin dünyamızdaki yeri konusunda görüşlerini şu şekilde dile getirdi; “Şiir dünyamızın ve insanlığın ortak dilidir. Yaşadığımız bu gezegende dilimiz, rengimiz, inançlarımız, düşüncelerimiz ve yurtlarımız ayrı olsa da gözlerimiz ve duygularımız gökkuşağında aynı yedi rengi görür, onu seçer ve büyülenir. Şiir bizi bütünleştirir, sevgiyi saygıyı, erdemli olmayı, insanca yaşamayı ve mutluluğu güçlendirir. Umut ve sevgi şiirle yeşerecektir…”   Haber : Erol Küçük  
Güfteleri Türkiye’nin ünlü bestekârları tarafından bestelenen, şiirleri 23 dile çevrilen ve birçok ülkede yayınlanan Osman Öztürk, Avrupa’da Türk Edebiyatını başarıyla temsil etmeye devam ettiği gibi, Türk şiir severlere yönelik son şiir kitabını 2022 yılı Haziran ayında okuyucuların beğenisine sunma şansı bulduğu için çok mutlu olduğunu ifade ediyor.

Osman Öztürk’ün şiir kitapları daha önce Türkiye’de “Bakraç”, “Taflan Mevsimi”, “Eksik Sayfa”, “Güz Yalnızlığı”, “O Kadar Yeşildin O Kadar Mavi”, “Dünyanın Kalbi” adlarıyla yayımlanmıştı. Yurt dışında Almanya Hamburg’da 5 dilde “Sommerblau-Yaz Mavisi”, Sırbistan Belgrad’da “O Kadar Yeşildin O Kadar Mavi” İtalya’da 3 dilde “La Mia Isola-Island-Ada”, Moğolistan’da 3 dilde “Umut-Hope” ve İspanya’da İspanyolca ve İngilizce “LA DENSIDAD DE LA NOCHE /  THE HEAVINESS OF THE NIGHT/ GECENİN AĞIRLIĞI”  başlıklarıyla yayımlanan şiir koleksiyonlarının ardından Osman Öztürk, Türk şiir okurlarına yönelik olarak hazırladığı “AY IŞIĞINDA SAKLI” dosyasını Artshop Yayınlarından kitaplaştırdı.

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen isimlerden, Okul Güvenliği projesinin mimarı, şair ve yazar Osman Öztürk, edebiyat alanındaki başarılarıyla ulusal ve uluslararası arenada ses getirmeye devam ediyor. 

‘Umut ve sevgi şiirle yeşerecek’

Osman Öztürk şiirin dünyamızdaki yeri konusunda görüşlerini şu şekilde dile getirdi; “Şiir dünyamızın ve insanlığın ortak dilidir. Yaşadığımız bu gezegende dilimiz, rengimiz, inançlarımız, düşüncelerimiz ve yurtlarımız ayrı olsa da gözlerimiz ve duygularımız gökkuşağında aynı yedi rengi görür, onu seçer ve büyülenir. Şiir bizi bütünleştirir, sevgiyi saygıyı, erdemli olmayı, insanca yaşamayı ve mutluluğu güçlendirir. Umut ve sevgi şiirle yeşerecektir…”

 

Haber : Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.