Palandöken, Giresun’da sorunları dinledi

EKONOMİ 03.09.2022 - 16:53, Güncelleme: 03.09.2022 - 16:53 6343+ kez okundu.
 

Palandöken, Giresun’da sorunları dinledi

TESK(Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu)Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve yönetim kurlu üyeleri ile birlikte bugün Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odasında toplantıya katıldı.
Oda toplantı salonunda sorunlar ve çözümler hakkında birlik başkanlarını dinleyen Genel Başkan Palandöken’e, Giresun ESOB Başkanı Ali Kara tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Ali Kara yaptığı açıklamada;   “TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken, genel Başkan yardımcılarımız, federaasyon başkanlarımız, birlik başkanlarımız ve birliğimiz bünyesindeki 32 oda başkanımızın katılımı ile Giresun Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğimiz toplantı salonunda ilimiz ve bölgemizin sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir toplantı gerçekleştirdik. Bu vesile ile ilimizi ziyaret eden Sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ve mahiyetine bu nazik ziyaretleri için teşekkür eder, sayın genel başkanımıza çalışmalarında Allah’tan başarılar dileriz” dedi.
TESK(Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu)Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve yönetim kurlu üyeleri ile birlikte bugün Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odasında toplantıya katıldı.

Oda toplantı salonunda sorunlar ve çözümler hakkında birlik başkanlarını dinleyen Genel Başkan Palandöken’e, Giresun ESOB Başkanı Ali Kara tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Ali Kara yaptığı açıklamada;  

“TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken, genel Başkan yardımcılarımız, federaasyon başkanlarımız, birlik başkanlarımız ve birliğimiz bünyesindeki 32 oda başkanımızın katılımı ile Giresun Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğimiz toplantı salonunda ilimiz ve bölgemizin sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir toplantı gerçekleştirdik. Bu vesile ile ilimizi ziyaret eden Sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ve mahiyetine bu nazik ziyaretleri için teşekkür eder, sayın genel başkanımıza çalışmalarında Allah’tan başarılar dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.