Jandarma ekipleri bandrolsüz makaron ele geçirdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2024 - 10:06, Güncelleme: 09.07.2024 - 10:40 2760+ kez okundu.
 

Jandarma ekipleri bandrolsüz makaron ele geçirdi

Jandarma ekipleri bandrolsüz makaron ele geçirdi
Samsun’da bir işyerinde 6 bin 800 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi. İlkadım ilçesinde 8 Temmuz günü jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalar neticesinde A.U. isimli şahsın işyerinde bandrolsüz makaron bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde şahsın işyerinde yapılan aramada 6 bin 800 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikata başlanıldı.
Jandarma ekipleri bandrolsüz makaron ele geçirdi

Samsun’da bir işyerinde 6 bin 800 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

İlkadım ilçesinde 8 Temmuz günü jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalar neticesinde A.U. isimli şahsın işyerinde bandrolsüz makaron bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde şahsın işyerinde yapılan aramada 6 bin 800 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.
Olayla ilgili adli tahkikata başlanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.