Kadir Başat Çolak, memleketinde!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 12.06.2024 - 18:08, Güncelleme: 12.06.2024 - 18:19 3203 kez okundu.
 

Kadir Başat Çolak, memleketinde!

Bulancaklı hemşehrimiz Elektronik Mühendisi Kadir Başat Çolak, bir dizi ziyaret için memleketi Bulancak'a geldi.
Bulancak ziyaretinde Yıldız Haber Gazetesini de ziyaret eden Çolak, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile sohbet etti. Ziyarette Muhasebeci Fatih Habiboğlu ve Bulancak Telekom eski Müdürü Mustafa Taranoğlu'da yer aldı. Trabzon'da ticari faaliyetlerini sürdüren Çolak, zaman buldukça memleketi Bulancak'a ziyaret ettiğini kaydederek, dostları ile bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade etti.
Bulancaklı hemşehrimiz Elektronik Mühendisi Kadir Başat Çolak, bir dizi ziyaret için memleketi Bulancak'a geldi.

Bulancak ziyaretinde Yıldız Haber Gazetesini de ziyaret eden Çolak, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile sohbet etti.

Ziyarette Muhasebeci Fatih Habiboğlu ve Bulancak Telekom eski Müdürü Mustafa Taranoğlu'da yer aldı. Trabzon'da ticari faaliyetlerini sürdüren Çolak, zaman buldukça memleketi Bulancak'a ziyaret ettiğini kaydederek, dostları ile bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.