Kastamonu'da cinayet suçundan aranan 2 hükümlü yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 04.11.2022 - 17:30, Güncelleme: 04.11.2022 - 16:51 2671+ kez okundu.
 

Kastamonu'da cinayet suçundan aranan 2 hükümlü yakalandı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da cinayet suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlü, yakalandı.İI Jandarma Komutanlığına bağlı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince, kasten öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.S. (35) ile 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.A. (50), Taşköprü ilçesine bağlı Alatarla ve Kuyluş köylerinde gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandı.M.S. ve H.A, işlemlerinin ardından cezaevine konuldu.

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da cinayet suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlü, yakalandı.

İI Jandarma Komutanlığına bağlı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince, kasten öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.S. (35) ile 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.A. (50), Taşköprü ilçesine bağlı Alatarla ve Kuyluş köylerinde gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandı.

M.S. ve H.A, işlemlerinin ardından cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.