Manisa valisi Ünlü ve eşi yurt öğrencileriyle iftar yaptı

YAŞAM 16.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 16.03.2024 - 09:50 4729+ kez okundu.
 

Manisa valisi Ünlü ve eşi yurt öğrencileriyle iftar yaptı

Vali Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hüma Hatun Yurdunda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.
İftar programına Vali Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü’nün yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve öğrenciler katıldı. İftar öncesi öğrencilerle birlikte sıraya giren Vali Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü, öğrencilerle iftar yapıp sohbet etti. Gençlerin geleceğimizin teminatı olduğunu dile getiren Vali Ünlü, ilimizdeki öğrencilerin bizlere ailelerinin emaneti olduğunu söyledi. İftar programı sonrası Vali Enver Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ile birlikte öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin taleplerinin, geleceğe yönelik plan ve hedeflerinin dinlendiği söyleşide Vali Ünlü, Başkan Ergün ve Rektör Kibar’da kendi öğrencilik yıllarına ilişkin anılarını anlattı. Söyleşide, Manisa’da üniversite ve yurtlarla ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Vali Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hüma Hatun Yurdunda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

İftar programına Vali Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü’nün yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve öğrenciler katıldı.

İftar öncesi öğrencilerle birlikte sıraya giren Vali Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü, öğrencilerle iftar yapıp sohbet etti. Gençlerin geleceğimizin teminatı olduğunu dile getiren Vali Ünlü, ilimizdeki öğrencilerin bizlere ailelerinin emaneti olduğunu söyledi.

İftar programı sonrası Vali Enver Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ile birlikte öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin taleplerinin, geleceğe yönelik plan ve hedeflerinin dinlendiği söyleşide Vali Ünlü, Başkan Ergün ve Rektör Kibar’da kendi öğrencilik yıllarına ilişkin anılarını anlattı.

Söyleşide, Manisa’da üniversite ve yurtlarla ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.