Memleketine gelen bakanın programı belli oldu!

GÜNDEM 07.03.2024 - 17:17, Güncelleme: 07.03.2024 - 17:27 3787+ kez okundu.
 

Memleketine gelen bakanın programı belli oldu!

Giresunlu hemşehrimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cuma günü(yarın) Giresun'da çeşitli programlara katılacak.
2. OSB’deki yeni fabrikalar ve Giresun Teknopark’ın açılışına katılacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun 2. OSB’deki yeni fabrikaların açılış ve temel atma törenleri ile Giresun’un teknoloji üssü olacak olan Giresun Teknopark’ın açılış törenlerini gerçekleştirecek. 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Serdengeçti ile Giresun Üniversitesi Rektörü ve Giresun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Can’ın davetiyle gelecek olan Bakan Kacır, Giresun’da gün boyu bir dizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra saat 20.15’de AK Parti’nin Bulancak’ta düzenlediği aday tanıtım toplantısına katılarak Giresun'dan ayrılacak.
Giresunlu hemşehrimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cuma günü(yarın) Giresun'da çeşitli programlara katılacak.

2. OSB’deki yeni fabrikalar ve Giresun Teknopark’ın açılışına katılacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun 2. OSB’deki yeni fabrikaların açılış ve temel atma törenleri ile Giresun’un teknoloji üssü olacak olan Giresun Teknopark’ın açılış törenlerini gerçekleştirecek.

2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Serdengeçti ile Giresun Üniversitesi Rektörü ve Giresun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Can’ın davetiyle gelecek olan Bakan Kacır, Giresun’da gün boyu bir dizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra saat 20.15’de AK Parti’nin Bulancak’ta düzenlediği aday tanıtım toplantısına katılarak Giresun'dan ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.