‘Mesire alanında incelemeler yapıldı’

GÜNDEM 12.01.2023 - 17:02, Güncelleme: 12.01.2023 - 17:02 3233+ kez okundu.
 

‘Mesire alanında incelemeler yapıldı’

Piraziz kaymakamı Kezban Yerlikaya Piraziz Meşe pınarı mesire alanında incelemelerde bulundu.
Kaymakam Kezban Yerlikaya, Kültür Turizm Komisyonu Meclis Üyeleri ile birlikte ilçenin Meşe Pınarı Mesire alanında incelemelerde bulundu. Kaymakam Yerlikaya ve meclis üyeleri, Meşe Pınarı mevkiinde bulunan mesire alanı ve sel kapanını gezerek bölgenin turizme kazandırılması yönünde fikir alışverişinde bulundu.   HABER: EROL KÜÇÜK  
Piraziz kaymakamı Kezban Yerlikaya Piraziz Meşe pınarı mesire alanında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Kezban Yerlikaya, Kültür Turizm Komisyonu Meclis Üyeleri ile birlikte ilçenin Meşe Pınarı Mesire alanında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Yerlikaya ve meclis üyeleri, Meşe Pınarı mevkiinde bulunan mesire alanı ve sel kapanını gezerek bölgenin turizme kazandırılması yönünde fikir alışverişinde bulundu.

 

HABER: EROL KÜÇÜK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.