Millet takım kuruyor, Biz takım yapıyoruz

SPOR 24.02.2022 - 16:49, Güncelleme: 24.02.2022 - 16:49 3727+ kez okundu.
 

Millet takım kuruyor, Biz takım yapıyoruz

Giresun birinci amatör ligi A grubu takımlarından Ballıca Spor antrenörü Adnan Ayvaz hoca ile Giresun süper amatör ligi takımlarından Bulancak İhsaniye spor antrenörü Esirettin Zehir birlikte bir açıklama yaptı.
         İki deneyimli teknik adam yıllardır sporun içindeyiz. Hiç bir sezon lige istediğimiz transferleri yaparak başlayamadık. Ligdeki rakiplerimiz sezona takım kurarak başlıyor, biz elimizdeki çocuklardan ve futbol oynamak isteyen gençlerden takım yaratmaya çalışarak başlıyoruz. Kimse bunu dikkate alır mı bilmiyoruz. Fakat biz yaptığımız işin büyüklüğünün farkındayız. Bu bize yeter. Kendi yetiştirdiğimiz gençlerle bu liglerde kalıcı olmaya ve ses getirmeye devam edeceğiz dediler.       İhsaniye spor yıllardır Giresun süper amatör liginde Tirebolu, Espiye, Eynesil, Görele, Keşap, Görele, Keşap, Şebinkarahisar, Piraziz, Dereli, Yağlıdere, Doğankent ilçelerinin de zaman zaman aynı ligde olduğu süper amatör Ligi'nde bu dev bütçeli takımlara sadece kendi çocukları ile kafa tutarak Giresun futbolunda özel bir yer edinmeyi başarmış tek takımdır. Ballıca Spor ise bir zamanlar aynı şekilde kendi çocukları ile BAL ligine çıkmayı başarmış daha sonra Bulancak spor ile birleşerek bugünkü 1926 Bulancak spor adını aldıktan sonra mahallenin adını yaşatmak için sıfırdan, 1977 Ballıca Spor olarak kurulmuş ve bu yıl gençler liginde Adnan Ayvaz hoca ile büyük başarılara imza atarken, birinci amatör liginde bütün yokluklara rağmen yine  Adnan Ayvaz hoca ile yaşama mücadelesi veriyor.
Giresun birinci amatör ligi A grubu takımlarından Ballıca Spor antrenörü Adnan Ayvaz hoca ile Giresun süper amatör ligi takımlarından Bulancak İhsaniye spor antrenörü Esirettin Zehir birlikte bir açıklama yaptı.

         İki deneyimli teknik adam yıllardır sporun içindeyiz. Hiç bir sezon lige istediğimiz transferleri yaparak başlayamadık. Ligdeki rakiplerimiz sezona takım kurarak başlıyor, biz elimizdeki çocuklardan ve futbol oynamak isteyen gençlerden takım yaratmaya çalışarak başlıyoruz. Kimse bunu dikkate alır mı bilmiyoruz. Fakat biz yaptığımız işin büyüklüğünün farkındayız. Bu bize yeter. Kendi yetiştirdiğimiz gençlerle bu liglerde kalıcı olmaya ve ses getirmeye devam edeceğiz dediler.

      İhsaniye spor yıllardır Giresun süper amatör liginde Tirebolu, Espiye, Eynesil, Görele, Keşap, Görele, Keşap, Şebinkarahisar, Piraziz, Dereli, Yağlıdere, Doğankent ilçelerinin de zaman zaman aynı ligde olduğu süper amatör Ligi'nde bu dev bütçeli takımlara sadece kendi çocukları ile kafa tutarak Giresun futbolunda özel bir yer edinmeyi başarmış tek takımdır. Ballıca Spor ise bir zamanlar aynı şekilde kendi çocukları ile BAL ligine çıkmayı başarmış daha sonra Bulancak spor ile birleşerek bugünkü 1926 Bulancak spor adını aldıktan sonra mahallenin adını yaşatmak için sıfırdan, 1977 Ballıca Spor olarak kurulmuş ve bu yıl gençler liginde Adnan Ayvaz hoca ile büyük başarılara imza atarken, birinci amatör liginde bütün yokluklara rağmen yine  Adnan Ayvaz hoca ile yaşama mücadelesi veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.