Milletvekili Gezmiş her fırsatta sorunları Meclis'e taşıyor

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 05.06.2024 - 18:06, Güncelleme: 05.06.2024 - 18:06 6981+ kez okundu.
 

Milletvekili Gezmiş her fırsatta sorunları Meclis'e taşıyor

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Çay taban fiyatı 25 lira olmalı, Yeni Tirebolu Çay Fabrikası da artık yatırıma dönüştürülmeli" dedi.
Meclis'te her fırsatta sorunları dile getiren Milletvekili Gezmiş dün de çay üreticilerinin sorunlarına değindi. Gezmiş, çay taban fiyatının maliyetin altında açıklanmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, 25 liraya çıkarılmasını talep etti. Çayda fiyat 25 lira olmalı Rize'de yapılan çay mitingine de katılan Gezmiş; "Doğu Karadeniz Bölgesi'nde milyonlarca yurttaşımızın geçim kaynağı olan çaya verilen düşük taban fiyat bir an önce en az 25 liraya çıkarılmalıdır" dedi. Tirebolu çay fabrikası yatırıma dönüşmeli Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ayrıca "2018 yılında 47 dönüm yer tahsis edilerek kurulacağına söz verilen ancak unutulan Yeni Tirebolu Çay Fabrikası da artık yatırıma dönüştürülmeli" ifadelerini kullandı. Emeğin hakkı için mücadelemiz sürecek Milletvekili Gezmiş, CHP olarak tüm üreticilerin yanında olduklarının, emeklerinin hakkını alana dek mücadelelerini sürdüreceklerinin de altını çizdi.
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Çay taban fiyatı 25 lira olmalı, Yeni Tirebolu Çay Fabrikası da artık yatırıma dönüştürülmeli" dedi.

Meclis'te her fırsatta sorunları dile getiren Milletvekili Gezmiş dün de çay üreticilerinin sorunlarına değindi.

Gezmiş, çay taban fiyatının maliyetin altında açıklanmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, 25 liraya çıkarılmasını talep etti.

Çayda fiyat 25 lira olmalı

Rize'de yapılan çay mitingine de katılan Gezmiş; "Doğu Karadeniz Bölgesi'nde milyonlarca yurttaşımızın geçim kaynağı olan çaya verilen düşük taban fiyat bir an önce en az 25 liraya çıkarılmalıdır" dedi.

Tirebolu çay fabrikası yatırıma dönüşmeli

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ayrıca "2018 yılında 47 dönüm yer tahsis edilerek kurulacağına söz verilen ancak unutulan Yeni Tirebolu Çay Fabrikası da artık yatırıma dönüştürülmeli" ifadelerini kullandı.

Emeğin hakkı için mücadelemiz sürecek

Milletvekili Gezmiş, CHP olarak tüm üreticilerin yanında olduklarının, emeklerinin hakkını alana dek mücadelelerini sürdüreceklerinin de altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.