MÜSİAD İzmir’de “3t Toplantısında Buluştu

GÜNDEM 22.05.2024 - 11:19, Güncelleme: 22.05.2024 - 11:19 2721+ kez okundu.
 

MÜSİAD İzmir’de “3t Toplantısında Buluştu

MÜSİAD İzmir Şubesinde İzmir ve Sakarya üyelerinin katıldığı 3T; Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap İş Geliştirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda MÜSİAD üyeleri, birbirleriyle tanışarak sektörel iş görüşmeleri gerçekleştirdi. MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur; MÜSİAD “Yüksek Ahlak Yüksek Teknoloji” ufku ile Türk iş dünyasının yerli ve milli gücü olma hedefiyle kurulmuştur. 34 yıldır durmadan çalışan, üreten ve her zaman verimli,  öncü çalışmalara imza atan bir MÜSİAD var. MÜSİAD Ailesi, her gün bir önceki günden daha fazla çalışan, daha fazla değer üreten ve ülkemiz için katma değer sağlayan bir bakışa sahiptir. İşte bu yüzden de MÜSİAD, ülkemizdeki en verimli ve en üretken iş dünyası kuruluşudur” dedi. 3t ile şubeler arasında koordinasyon ve iş birliği sağlanıyor Ticareti geliştirmek, istihdamı ve ihracatı artırmak ve potansiyellerini ortaya çıkartmak için bir araya geldiklerini söyleyen Temur “Tanı, Tanıştır, Ticaret yap diyoruz. Bizler, bir yandan ticaretini artırmak, ticari ortaklık arayışındaki iş adamlarını, farklı sektörlere yatırım yapmak isteyenleri bir araya getiriyoruz. Pazar geliştirme, iş potansiyellerini artırma amaçlı bu tür ziyaretleri çok önemsiyoruz. Bizler, iş insanları olarak helal kazancın yanında ülkemizi ekonomik olarak daha yukarılara taşımanın sevdasıyla çalışıyoruz” dedi.   Temur; “MÜSİAD tüm çalışmalarını ve etkinliklerini milli şuur ve bilinçle gerçekleştirir. MÜSİAD camiası olarak “BİR VE BERABER” olmanın gücüne olan inancımıza vurgu yapmak istiyoruz.  Cumhuriyetimizin tüm kazanımları, ülkece “BİR VE BERABER” olmamız sayesinde olmuştur. Biz, yüz yıldır olduğu gibi bugün de “BİR VE BERABER” olmanın önemine inanıyoruz ve önümüzdeki “Türkiye Yüzyılı”nda, tüm yol haritamızı buna göre belirliyoruz” diye konuştu. Kardeşlik ve muhabbeti artirmayi amaçlıyoruz Şubeler arasında kardeşlik ve muhabbeti artırmayı amaçladıklarını belirten MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, “MÜSİAD kardeşliğin samimiyetin kapısıdır bu kapsamda da kardeşliğimizi, muhabbetimizi artırmamız gerekiyor. Bu tür programları önemsiyoruz, özellikle Sakarya ölçeğinde çevre illerimizde ve potansiyeli olan büyük şubelerimizle bu programları düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz bu kapsamda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
MÜSİAD İzmir Şubesinde İzmir ve Sakarya üyelerinin katıldığı 3T; Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap İş Geliştirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda MÜSİAD üyeleri, birbirleriyle tanışarak sektörel iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur; MÜSİAD “Yüksek Ahlak Yüksek Teknoloji” ufku ile Türk iş dünyasının yerli ve milli gücü olma hedefiyle kurulmuştur.

34 yıldır durmadan çalışan, üreten ve her zaman verimli,  öncü çalışmalara imza atan bir MÜSİAD var.

MÜSİAD Ailesi, her gün bir önceki günden daha fazla çalışan, daha fazla değer üreten ve ülkemiz için katma değer sağlayan bir bakışa sahiptir. İşte bu yüzden de MÜSİAD, ülkemizdeki en verimli ve en üretken iş dünyası kuruluşudur” dedi.

3t ile şubeler arasında koordinasyon ve iş birliği sağlanıyor

Ticareti geliştirmek, istihdamı ve ihracatı artırmak ve potansiyellerini ortaya çıkartmak için bir araya geldiklerini söyleyen Temur “Tanı, Tanıştır, Ticaret yap diyoruz. Bizler, bir yandan ticaretini artırmak, ticari ortaklık arayışındaki iş adamlarını, farklı sektörlere yatırım yapmak isteyenleri bir araya getiriyoruz. Pazar geliştirme, iş potansiyellerini artırma amaçlı bu tür ziyaretleri çok önemsiyoruz. Bizler, iş insanları olarak helal kazancın yanında ülkemizi ekonomik olarak daha yukarılara taşımanın sevdasıyla çalışıyoruz” dedi.

 

Temur; “MÜSİAD tüm çalışmalarını ve etkinliklerini milli şuur ve bilinçle gerçekleştirir. MÜSİAD camiası olarak “BİR VE BERABER” olmanın gücüne olan inancımıza vurgu yapmak istiyoruz. 

Cumhuriyetimizin tüm kazanımları, ülkece “BİR VE BERABER” olmamız sayesinde olmuştur. Biz, yüz yıldır olduğu gibi bugün de “BİR VE BERABER” olmanın önemine inanıyoruz ve önümüzdeki “Türkiye Yüzyılı”nda, tüm yol haritamızı buna göre belirliyoruz” diye konuştu.

Kardeşlik ve muhabbeti artirmayi amaçlıyoruz

Şubeler arasında kardeşlik ve muhabbeti artırmayı amaçladıklarını belirten MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, “MÜSİAD kardeşliğin samimiyetin kapısıdır bu kapsamda da kardeşliğimizi, muhabbetimizi artırmamız gerekiyor. Bu tür programları önemsiyoruz, özellikle Sakarya ölçeğinde çevre illerimizde ve potansiyeli olan büyük şubelerimizle bu programları düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz bu kapsamda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.