Öğretmenler doğada yürüdü

YAŞAM 15.06.2023 - 17:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 17:27 4819+ kez okundu.
 

Öğretmenler doğada yürüdü

Giresun Eğitim İş Şubesi üyesi öğretmenler 5 kilometre doğa yürüyüşü yaparak, Giresun Alçakbel’den Belen tepesine kadar tırmandılar.
Yürüyüşe yönetim kurulundan Mustafa Gürel, Ersoy Şahin, Yerel Sen Giresun Temsilcisi Hasan Yılmaz, Atak Derneği Başkanı Mete Durmuş ve üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Öğretim yılının stres ve yorgunluğunu yaklaşık 5 kilometre doğa yürüyüşü yaparak atan öğretmenler, aynı zamanda yürüyüşün ardından piknikte yaptılar. Sohbet eşliğinde hem keyifli anlar yaşadılar hem de eşsiz güzelliklere tanık oldular. Olumsuz hava şartlarına rağmen doğal güzelliklerin tadını çıkartan öğretmenler, 5 kilometre parkurda keyifli bir gün geçirerek, Giresun’un doğasını yakından tanıma fırsatı buldular.  
Giresun Eğitim İş Şubesi üyesi öğretmenler 5 kilometre doğa yürüyüşü yaparak, Giresun Alçakbel’den Belen tepesine kadar tırmandılar.

Yürüyüşe yönetim kurulundan Mustafa Gürel, Ersoy Şahin, Yerel Sen Giresun Temsilcisi Hasan Yılmaz, Atak Derneği Başkanı Mete Durmuş ve üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Öğretim yılının stres ve yorgunluğunu yaklaşık 5 kilometre doğa yürüyüşü yaparak atan öğretmenler, aynı zamanda yürüyüşün ardından piknikte yaptılar. Sohbet eşliğinde hem keyifli anlar yaşadılar hem de eşsiz güzelliklere tanık oldular. Olumsuz hava şartlarına rağmen doğal güzelliklerin tadını çıkartan öğretmenler, 5 kilometre parkurda keyifli bir gün geçirerek, Giresun’un doğasını yakından tanıma fırsatı buldular.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.