Öğretmenlerden depremzedelere battaniye

GÜNDEM 09.02.2023 - 15:45, Güncelleme: 09.02.2023 - 15:45 2654+ kez okundu.
 

Öğretmenlerden depremzedelere battaniye

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan ve 10 ilde çok sayıda ölüme neden olan 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğretmenleri, depremzedelere anında el uzattı.
Okul öğretmenleri başta okul müdürü Atakan Koçhan olmak üzere idareciler ve öğretmenler, ülkeyi yasa boğan felaketten etkilenen vatandaşlara battaniye ihtiyaç malzemelerini gönderdiler. Okul müdürü Atakan Koçhan, "Öğretmenlerimiz; ülkemizi büyük hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere çalışmalara başlamıştır. Bununla ilgili olarak ivedilikle AFAD'ın yardım kampanyasına destek olmak üzere atkı ve battaniye gibi ürünler depremzedelere ulaştırmak adına yetkililere teslim ettik. Milletimizin başı sağolsun. Bu aziz millet hep birlikte kenetlenerek yaralarını saracaktır inşallah. Allah ölenlere rahmet eylesin, yaralılara şifalar ihsan eylesin, kurtarılmayı bekleyenlere de sabır ve dayanma gücü versin. Bu bilinçle Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğretmenlerimizin battaniye yardımını bölgeye ulaştırmak üzere yetkililere teslim ettik. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" dedi. HABER:EROL KÜÇÜK
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan ve 10 ilde çok sayıda ölüme neden olan 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğretmenleri, depremzedelere anında el uzattı.

Okul öğretmenleri başta okul müdürü Atakan Koçhan olmak üzere idareciler ve öğretmenler, ülkeyi yasa boğan felaketten etkilenen vatandaşlara battaniye ihtiyaç malzemelerini gönderdiler. Okul müdürü Atakan Koçhan, "Öğretmenlerimiz; ülkemizi büyük hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere çalışmalara başlamıştır. Bununla ilgili olarak ivedilikle AFAD'ın yardım kampanyasına destek olmak üzere atkı ve battaniye gibi ürünler depremzedelere ulaştırmak adına yetkililere teslim ettik. Milletimizin başı sağolsun. Bu aziz millet hep birlikte kenetlenerek yaralarını saracaktır inşallah. Allah ölenlere rahmet eylesin, yaralılara şifalar ihsan eylesin, kurtarılmayı bekleyenlere de sabır ve dayanma gücü versin. Bu bilinçle Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğretmenlerimizin battaniye yardımını bölgeye ulaştırmak üzere yetkililere teslim ettik. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" dedi.

HABER:EROL KÜÇÜK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.