Ordu'da silah kaçakçılığı operasyonunda 9 kişi yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 24.01.2023 - 17:30, Güncelleme: 24.01.2023 - 17:13 2551+ kez okundu.
 

Ordu'da silah kaçakçılığı operasyonunda 9 kişi yakalandı

ORDU (AA) - Ordu'da silah kaçakçılığına yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Altınordu ilçesinde 9 adresteki kaçak silah imalathanelerine operasyon düzenledi.Operasyonda 4 el yapımı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 132 tabanca mermisi ile montaja hazır çok sayıda silah ve tüfek parçaları ele geçirildi.Ekipler, imalathanedeki silah yapımında kullanılan ekipmanlara da el koydu.Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

ORDU (AA) - Ordu'da silah kaçakçılığına yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Altınordu ilçesinde 9 adresteki kaçak silah imalathanelerine operasyon düzenledi.

Operasyonda 4 el yapımı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 132 tabanca mermisi ile montaja hazır çok sayıda silah ve tüfek parçaları ele geçirildi.

Ekipler, imalathanedeki silah yapımında kullanılan ekipmanlara da el koydu.

Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.