Özkan Kesik, 1926 Bulancakspor'un Yeni Başkanı mı Olacak?

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 23.07.2024 - 12:46, Güncelleme: 23.07.2024 - 13:17 7056+ kez okundu.
 

Özkan Kesik, 1926 Bulancakspor'un Yeni Başkanı mı Olacak?

1926 Bulancakspor'da Temmuz ayı başında yapılan genel kurulda yönetim için liste çıkmayınca kulüp yönetimi divan kuruluna kalmıştı.
Adı geçen adaylardan Aydın Karataş’ın sağlık sebepleriyle aday olmaması ve diğer adayların da görevi kabul etmemesiyle genel kurul adaysız gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Bahtiyar Sezer'in seçilmesinin ardından, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, kulüp yönetimi için uygun adaylarla görüşmelere başladı. Özkan Kesik'ten Sürpriz Görüşme 23 Temmuz Salı günü, Bulancak’ın tanınmış iş insanlarından Özkan Kesik'in Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ile görüşmesi ve Bulancakspor forması takdim etmesi, kamuoyunda "Bulancakspor başkanlığına Özkan Kesik mi gelecek?" sorularını gündeme getirdi. Bunun üzerine gazetemize konuşan Kesik, "Bulancakspor sevdamız için elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız," dedi. Belediye Başkanı Sıbıç ile yapılan görüşmelerde, Bulancak Belediyesi'nin ve Başkan Necmi Sıbıç'ın tam destek vereceğini belirten Kesik, "Uygun şartlar sağlanırsa ve Bulancaklı iş insanlarımız ile gönüllü taraftarlarımız yönetime girmek isterse seve seve bu göreve talip olurum," diye ekledi. Taraftarların Beklentisi Büyük Sezon başlamadan önce yeni yönetimin bir an önce göreve başlaması ve ligde şampiyonluğa oynayacak bir kadronun kurulması, Bulancak kamuoyu tarafından büyük bir talep olarak öne çıkıyor. Yeni başkanın belirlenmesiyle birlikte, 1926 Bulancakspor'un güçlü bir yönetim ve başarılı bir sezon geçirmesi umut ediliyor.  
1926 Bulancakspor'da Temmuz ayı başında yapılan genel kurulda yönetim için liste çıkmayınca kulüp yönetimi divan kuruluna kalmıştı.

Adı geçen adaylardan Aydın Karataş’ın sağlık sebepleriyle aday olmaması ve diğer adayların da görevi kabul etmemesiyle genel kurul adaysız gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Bahtiyar Sezer'in seçilmesinin ardından, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, kulüp yönetimi için uygun adaylarla görüşmelere başladı.

Özkan Kesik'ten Sürpriz Görüşme

23 Temmuz Salı günü, Bulancak’ın tanınmış iş insanlarından Özkan Kesik'in Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ile görüşmesi ve Bulancakspor forması takdim etmesi, kamuoyunda " Bulancakspor başkanlığına Özkan Kesik mi gelecek?" sorularını gündeme getirdi. Bunun üzerine gazetemize konuşan Kesik, " Bulancakspor sevdamız için elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız," dedi. Belediye Başkanı Sıbıç ile yapılan görüşmelerde, Bulancak Belediyesi'nin ve Başkan Necmi Sıbıç'ın tam destek vereceğini belirten Kesik, "Uygun şartlar sağlanırsa ve Bulancaklı iş insanlarımız ile gönüllü taraftarlarımız yönetime girmek isterse seve seve bu göreve talip olurum," diye ekledi.

Taraftarların Beklentisi Büyük

Sezon başlamadan önce yeni yönetimin bir an önce göreve başlaması ve ligde şampiyonluğa oynayacak bir kadronun kurulması, Bulancak kamuoyu tarafından büyük bir talep olarak öne çıkıyor. Yeni başkanın belirlenmesiyle birlikte, 1926 Bulancakspor'un güçlü bir yönetim ve başarılı bir sezon geçirmesi umut ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.