Penaltı canavarı Okan

SPOR 20.01.2022 - 17:29, Güncelleme: 20.01.2022 - 17:29 2959+ kez okundu.
 

Penaltı canavarı Okan

Galatasaray'dan sezon başında Giresunspor'a kiralanan Okan Kocuk, grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Trabzonspor maçında da 8 kurtarış ve çıkardığı 2 penaltıyla yıldızlaşan 26 yaşındaki kaleci, 1 puanın mimarı oldu.
Okan, tam 8 kurtarış yaparken, ayrıca uzatmalarda Bakasetas'ın biri tekrarlanan iki penaltısını da kurtararak takımına hayat verdi. Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray 'ı deplasmanda mağlup eden Çotanaklar, dün de Trabzon'dan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu 3 maçta 7 puan kazandı. Önemli eksiklerine rağmen lidere karşı oynadığı futbolla alkış alan Giresun, Hakan Keleş yönetiminde fark yaratıyor. Bu sezon kalesine atılan 6 penaltıdan 4'ünü kurtaran Okan, "Penaltı oldu, çıkardım. Tekrarlandı, onu da çıkardım. Çok şükür 1 puanı buradan aldık. Son ana kadar bekledim, ortaya vurdu ve çıkardım. Bu sefer ortaya vurmayacağını düşündüm ve diğer tarafa atladım, çıkardım" dedi
Galatasaray'dan sezon başında Giresunspor'a kiralanan Okan Kocuk, grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Trabzonspor maçında da 8 kurtarış ve çıkardığı 2 penaltıyla yıldızlaşan 26 yaşındaki kaleci, 1 puanın mimarı oldu.

Okan, tam 8 kurtarış yaparken, ayrıca uzatmalarda Bakasetas'ın biri tekrarlanan iki penaltısını da kurtararak takımına hayat verdi.

Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray 'ı deplasmanda mağlup eden Çotanaklar, dün de Trabzon'dan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu 3 maçta 7 puan kazandı. Önemli eksiklerine rağmen lidere karşı oynadığı futbolla alkış alan Giresun, Hakan Keleş yönetiminde fark yaratıyor.

Bu sezon kalesine atılan 6 penaltıdan 4'ünü kurtaran Okan, "Penaltı oldu, çıkardım. Tekrarlandı, onu da çıkardım. Çok şükür 1 puanı buradan aldık. Son ana kadar bekledim, ortaya vurdu ve çıkardım. Bu sefer ortaya vurmayacağını düşündüm ve diğer tarafa atladım, çıkardım" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.