Piraziz İsmail Yücel'de TÜBİTAK fuarı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2016 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3476+ kez okundu.
 

Piraziz İsmail Yücel'de TÜBİTAK fuarı

Piraziz İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülmekte olan 'Kızlara Meslek, İstidama Destek',...
...Avrupa Birliği Hibe Projesi kapsamında düzenlenen Bilim-Teknik ve Kültür Şenliği 25-26-27 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sut'un katılımlarıyla gerçekleştirilen şenlikte öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları projeleri ziyaretçilere tanıttılar. Şenlikte Edebiyat, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler alanlarının yanında Robot uygulamaları, CNC uygulamaları, 3 Boyutlu Yazıcı Uygulamaları gibi mesleki ve kültürel alanda birçok projeye yer verildi. Geleneksel hale gelen,5.Bilim-Teknik ve Kültür Şenliği’ne Piraziz halkı ve diğer okullar büyük ilgi gösterdi.Okul Müdürü Süleyman ÖZTÜRK gelecek yıllarda etkinliğimizin devam edeceğini söyledi.
Piraziz İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülmekte olan 'Kızlara Meslek, İstidama Destek',...

...Avrupa Birliği Hibe Projesi kapsamında düzenlenen Bilim-Teknik ve Kültür Şenliği 25-26-27 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sut'un katılımlarıyla gerçekleştirilen şenlikte öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları projeleri ziyaretçilere tanıttılar. Şenlikte Edebiyat, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler alanlarının yanında Robot uygulamaları, CNC uygulamaları, 3 Boyutlu Yazıcı Uygulamaları gibi mesleki ve kültürel alanda birçok projeye yer verildi.

Geleneksel hale gelen,5.Bilim-Teknik ve Kültür Şenliği’ne Piraziz halkı ve diğer okullar büyük ilgi gösterdi.Okul Müdürü Süleyman ÖZTÜRK gelecek yıllarda etkinliğimizin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.