Piraziz’de Yesevi Alperenler Derneği açılışına davet!

YAŞAM 26.09.2023 - 10:46, Güncelleme: 26.09.2023 - 10:48 4373+ kez okundu.
 

Piraziz’de Yesevi Alperenler Derneği açılışına davet!

Piraziz’de Yesevi Alperenler, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği açılıyor.
Yesevi Alperenler Derneği Genel Başkanı Kürşat Mican’un teşrifleriyle Piraziz İlçe Başkanlığı’nın açılışı gerçekleştirilecek. ‘Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Piraziz İlçe Başkanı Erkan Bozkurt yapmış olduğu açılış daveti paylaşımında; “Dünya medeniyetinin mimarı Türk-İslam Kültür ve Medeniyetimizin ihtişamlı mazisini muhteşem bir atiyle buluşturma gayesiyle çıktığımız bu yolda, Genel Başkanımız Kürşat Mican’ın da katılımlarıyla Perşembe Günü Saat 14.00’da Yenimahalle Uzun Sokak’ta açılışını yapmak üzere tüm dostlarımızı, kardeşlerimizi ve büyüklerimizi aramızda görmeyi temenni ediyorum.” diyerek, gönül veren tüm dostları açılışa davet etti.
Piraziz’de Yesevi Alperenler, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği açılıyor.

Yesevi Alperenler Derneği Genel Başkanı Kürşat Mican’un teşrifleriyle Piraziz İlçe Başkanlığı’nın açılışı gerçekleştirilecek.

‘Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Piraziz İlçe Başkanı Erkan Bozkurt yapmış olduğu açılış daveti paylaşımında; “Dünya medeniyetinin mimarı Türk-İslam Kültür ve Medeniyetimizin ihtişamlı mazisini muhteşem bir atiyle buluşturma gayesiyle çıktığımız bu yolda, Genel Başkanımız Kürşat Mican’ın da katılımlarıyla Perşembe Günü Saat 14.00’da Yenimahalle Uzun Sokak’ta açılışını yapmak üzere tüm dostlarımızı, kardeşlerimizi ve büyüklerimizi aramızda görmeyi temenni ediyorum.” diyerek, gönül veren tüm dostları açılışa davet etti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.