PİRAZİZLİ HEMŞEHRİMİZİN ÖNEMLİ BAŞARISI

EĞİTİM 07.12.2020 - 14:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:00 2325+ kez okundu.
 

PİRAZİZLİ HEMŞEHRİMİZİN ÖNEMLİ BAŞARISI

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde E Twinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen E Twinning projesi;
Öğrenci ve öğretmenler başta olmak üzere, eğitimin tüm aktörlerinin, uluslararası tecrübe kazandıran AB projeleri içerisinde yer almalarını, yabancı dil yeterliliklerini geliştirmelerini, eğitim dünyasındaki yeni yaklaşımları paylaşmalarını ve daha iyi eğitim öğretim becerileri geliştirmeleri doğrultusunda Piraziz’li olup İstanbul Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlkokulu 3.Sınıf öğretmeni Gülizar Altunbaş Öztürk ve öğrencileri ile birlikte katıldığı E Twinning yarışmasında 9 ödül almayı başardılar. 3’üncü sınıf öğrencileri 3 proje dalında,3 ulusal,3 Avrupa kalite etiketi ödülü olmak üzere toplamda 9 ödül almayı hak kazandılar. Okul müdürü Murat Özdemir konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; "E Twinning proje faaliyetlerinde il olarak ülke genelinde üst sıralarda yer almaktayız, Öğretmenimiz ve öğrencilerimizin içinde yer aldığı ve yabancı dil yeterliliklerinin geliştirilmesine yönelik bu tür faaliyetler öğrenme becerilerini de geliştirmektedir. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde E Twinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen E Twinning projesi;

Öğrenci ve öğretmenler başta olmak üzere, eğitimin tüm aktörlerinin, uluslararası tecrübe kazandıran AB projeleri içerisinde yer almalarını, yabancı dil yeterliliklerini geliştirmelerini, eğitim dünyasındaki yeni yaklaşımları paylaşmalarını ve daha iyi eğitim öğretim becerileri geliştirmeleri doğrultusunda Piraziz’li olup İstanbul Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlkokulu 3.Sınıf öğretmeni Gülizar Altunbaş Öztürk ve öğrencileri ile birlikte katıldığı E Twinning yarışmasında 9 ödül almayı başardılar.

3’üncü sınıf öğrencileri 3 proje dalında,3 ulusal,3 Avrupa kalite etiketi ödülü olmak üzere toplamda 9 ödül almayı hak kazandılar. Okul müdürü Murat Özdemir konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; "E Twinning proje faaliyetlerinde il olarak ülke genelinde üst sıralarda yer almaktayız, Öğretmenimiz ve öğrencilerimizin içinde yer aldığı ve yabancı dil yeterliliklerinin geliştirilmesine yönelik bu tür faaliyetler öğrenme becerilerini de geliştirmektedir. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.