Rekortmen Demirhan’dan yeni rekorlar

SPOR 28.02.2024 - 13:09, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:19 5057+ kez okundu.
 

Rekortmen Demirhan’dan yeni rekorlar

Bulancak damadı emekli Ast subay Ali Demirhan atletizm de Masterler de yeni rekorlar ile yıla başladı.
Ast subaylık yaptığı yıllarda başladığı atletizm ile yaşlılar kategorisinde Türkiye, Balkan şampiyonlukları ile rekor kırarak adından söz ettirmişti. Rekortmen Demirhan son olarak 24-25 Şubat 2024 tarihinde Bursa’da yapılan Türkiye Masterler şampiyonasında yeni rekorlar kırarak altın madalyaları topladı. Demirhan, 24 Şubat’ta şampiyonanın ilk gününde 400 metrede Türkiye rekorunu 1 saniye farkla kıramasa da birinci oldu. Aynı gün koşulan 1500 metre yarışında 6.24.50 Türkiye rekoru kırarak bir birincilik daha aldı. Yarışmanın ikinci gününde ise 800 metre de 3.12 dakika ile bir Türkiye rekoru daha kırarak birinci, sonra da 3000 metre de 14.12.dakika ile yeni Türkiye rekoruyla yarışma da 4. Birinciliğini alarak yarışmalarda altın madalyaların sahibi oldu. Yarışmalarda Demirhan’ın sponsorluğunu Konya Torku firması yaptı. Yarışlardan sonra Yıldız Haber’e bir açıklama yapan rekortmen Demirhan, “ Hafta sonu TAF tarafından düzenlenen Türkiye Masterler Şampiyonasına çok iyi bir çalışma sonrası katıldım. 75 Yaş grubunda katıldığım 4 ayrı kategori de biri hariç rekor kırarak bir kez daha bu dalda Türkiye Şampiyonu olmayı başardım. Konya’da planlı ve programlı bir antreman ile bu yarışlara hazırlandım. Yarışlara maddi olarak sıkıntı çeken çok sporcu katılamadı. Yarışlarda benden daha küçük olan sporcular ile yarıştım. İyi çalışma ve beslenme ile form tutum ve yine bu dalda birinci olarak evime döndüm. Bu yarışlarda sponsor olarak Konya Torku firması destek oldu. Ayrıca haberlerimiz konusunda bana ve destekçilerime yer veren Yıldız Haber ile Bulancaklı dostlarıma bir kez daha teşekkür ederim” dedi.                                                                                                                                                   
Bulancak damadı emekli Ast subay Ali Demirhan atletizm de Masterler de yeni rekorlar ile yıla başladı.

Ast subaylık yaptığı yıllarda başladığı atletizm ile yaşlılar kategorisinde Türkiye, Balkan şampiyonlukları ile rekor kırarak adından söz ettirmişti. Rekortmen Demirhan son olarak 24-25 Şubat 2024 tarihinde Bursa’da yapılan Türkiye Masterler şampiyonasında yeni rekorlar kırarak altın madalyaları topladı. Demirhan, 24 Şubat’ta şampiyonanın ilk gününde 400 metrede Türkiye rekorunu 1 saniye farkla kıramasa da birinci oldu. Aynı gün koşulan 1500 metre yarışında 6.24.50 Türkiye rekoru kırarak bir birincilik daha aldı.

Yarışmanın ikinci gününde ise 800 metre de 3.12 dakika ile bir Türkiye rekoru daha kırarak birinci, sonra da 3000 metre de 14.12.dakika ile yeni Türkiye rekoruyla yarışma da 4. Birinciliğini alarak yarışmalarda altın madalyaların sahibi oldu. Yarışmalarda Demirhan’ın sponsorluğunu Konya Torku firması yaptı.

Yarışlardan sonra Yıldız Haber’e bir açıklama yapan rekortmen Demirhan, “ Hafta sonu TAF tarafından düzenlenen Türkiye Masterler Şampiyonasına çok iyi bir çalışma sonrası katıldım. 75 Yaş grubunda katıldığım 4 ayrı kategori de biri hariç rekor kırarak bir kez daha bu dalda Türkiye Şampiyonu olmayı başardım. Konya’da planlı ve programlı bir antreman ile bu yarışlara hazırlandım. Yarışlara maddi olarak sıkıntı çeken çok sporcu katılamadı. Yarışlarda benden daha küçük olan sporcular ile yarıştım. İyi çalışma ve beslenme ile form tutum ve yine bu dalda birinci olarak evime döndüm. Bu yarışlarda sponsor olarak Konya Torku firması destek oldu. Ayrıca haberlerimiz konusunda bana ve destekçilerime yer veren Yıldız Haber ile Bulancaklı dostlarıma bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

 

                                                                                                                                          

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.