Sabiha Raşit İlkokulu'dan gönüllü kan bağışı

YAŞAM 03.11.2023 - 10:22, Güncelleme: 03.11.2023 - 10:22 6279+ kez okundu.
 

Sabiha Raşit İlkokulu'dan gönüllü kan bağışı

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Türk Kızılayının faaliyet ve hşzmetlerini tanıtmak amacıyla Türkiye genelşndr Kızılay haftası kutlanmaktadır.
Bu etkinlik kapsamında Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu Kızılay Kulübü öğretmeni Demet Çark rehberliğinde öğrenciler düzenledikleri kampanya ile Kızılay'ın kan bağışı çalışmalarına destek oldular. I Kasım çarşamba günü saat 9.30-17.00 arası okulun bahçesinde kan bağışı kambanyası düzenlendi. Okul öğretmenleri ve veliler gün boyunca adeta kan vermek için yarıştılar. Ülkemiz ve bölgemizin kan ihtiyacına katkıda bulunmak ve gönüllü kan bağışının önemi konusundaöğrencilerimize eğitim vererek bilinçlenmelerini sağlamak ve düzenli bağışçı sayısını artırmak amacıyla Sabiha Raşit İlkokulu öğrencilerine etkinlikler yoluyla eğitim verildi. Kan bağışına katılım beklenenden fazla oldu.
Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Türk Kızılayının faaliyet ve hşzmetlerini tanıtmak amacıyla Türkiye genelşndr Kızılay haftası kutlanmaktadır.

Bu etkinlik kapsamında Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu Kızılay Kulübü öğretmeni Demet Çark rehberliğinde öğrenciler düzenledikleri kampanya ile Kızılay'ın kan bağışı çalışmalarına destek oldular.

I Kasım çarşamba günü saat 9.30-17.00 arası okulun bahçesinde kan bağışı kambanyası düzenlendi.

Okul öğretmenleri ve veliler gün boyunca adeta kan vermek için yarıştılar.

Ülkemiz ve bölgemizin kan ihtiyacına katkıda bulunmak ve gönüllü kan bağışının önemi konusundaöğrencilerimize eğitim vererek bilinçlenmelerini sağlamak ve düzenli bağışçı sayısını artırmak amacıyla Sabiha Raşit İlkokulu öğrencilerine etkinlikler yoluyla eğitim verildi.

Kan bağışına katılım beklenenden fazla oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.