Şampiyonluk kutlamasına Bulancakspor ertelemesi

SPOR 11.04.2022 - 17:31, Güncelleme: 11.04.2022 - 17:31 5579+ kez okundu.
 

Şampiyonluk kutlamasına Bulancakspor ertelemesi

Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü Divan Başkanı Bayram Yavuz kulüp sosyal medyasından şampiyonluk kutlaması hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan Yavuz, “Giresun 1. Amatör B Grubu Şampiyonu Ali Durağı Gençlik Spor’umuzun 16 Nisan Cumartesi günü yapacak olduğumuz şampiyonluk kutlaması etkinliklerini şehrimizin marka değeri, ağabeyimiz 1926 Bulancakspor Kulübümüzün BAL ligindeki gidişatından ötürü ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü olarak şehrimizin marka değeri 1926 Bulancakspor’un her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Sırt sırta vererek bu sıkıntıları da aşarız. Taraftarlarımıza ve mahalle halkımıza gerekli bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan aktarmaya devam edeceğiz” denildi.   Haber : Muzaffer Şahin
Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü Divan Başkanı Bayram Yavuz kulüp sosyal medyasından şampiyonluk kutlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Yavuz, “Giresun 1. Amatör B Grubu Şampiyonu Ali Durağı Gençlik Spor’umuzun 16 Nisan Cumartesi günü yapacak olduğumuz şampiyonluk kutlaması etkinliklerini şehrimizin marka değeri, ağabeyimiz 1926 Bulancakspor Kulübümüzün BAL ligindeki gidişatından ötürü ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü olarak şehrimizin marka değeri 1926 Bulancakspor’un her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Sırt sırta vererek bu sıkıntıları da aşarız. Taraftarlarımıza ve mahalle halkımıza gerekli bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan aktarmaya devam edeceğiz” denildi.

 

Haber : Muzaffer Şahin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.